Afdelingsuitje op het strand

Blokarten tijdens een afdelingsuitje op het strand van Wijk aan Zee

Prijzen en arrangementen

Origineel afdelingsuitje op het strand

Omdat een origineel afdelingsuitje organiseren nog niet altijd even gemakkelijk is, hebben wij alvast een aantal sportieve arrangementen samengesteld. Hierbij bent u niet alleen verzekerd van een heerlijke strandbeleving, daarnaast kunt u er ook op rekenen dat het afdelingsuitje op het strand voor iedereen leuk is. Door een combinatie te maken van verschillende activiteiten kunt u zorgeloos genieten van het uitje aan zee.

Offerte aanvragen

Er wordt daarbij uiteraard rekening gehouden met de fysieke gesteldheid van de deelnemers. Het is weliswaar niet eenvoudig om met iedereen rekening te houden, maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we wel degelijk het verschil maken voor uw afdelingsuitje. Tevens kunnen onze event designers altijd een maatwerk voorstel voor uw bedrijfsuitje samenstellen waarbij rekening wordt gehouden met het beschikbare budget en andere wensen.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Afdelingsuitje tot €50

Wanneer u een afdelingsuitje tot 50 euro wenst te organiseren, bieden onze arrangementen uitkomst. Omdat wij al onze materialen zelf beheren bij de evenementenlocatie aan zee, kunnen wij de prijs voor een afdelingsuitje zeer aantrekkelijk houden. Mocht u desondanks toch graag een volledig verzorgd afdelingsuitje willen organiseren inclusief aanvullende horeca, dan denken wij graag met u mee over de wijze waarop dit mogelijk kan worden gemaakt.

Afhankelijk van het aantal deelnemers aan het afdelingsuitje en uw wensen kunnen wij in veel gevallen een passend voorstel voor u samenstellen. Het is in ieder geval altijd raadzaam om een budgetindicatie door te geven, indien hier sprake van is. Dit kunt u aangeven bij de aanvraag voor uw afdelingsuitje. Wij proberen hier vervolgens rekening mee te houden en zullen u adviseren bij de samenstelling van een programma met originele activiteiten voor uw teamuitje aan zee.

Afdelingsuitje ideeën

Natuurlijk gaat u bij de organisatie van een afdelingsuitje op het strand op zoek naar ideeën en tips. Het is vaak niet eenvoudig om voor een hele groep collega’s of werknemers een origineel uitje te organiseren dat voor iedereen leuk is. Met blokarten kiest u weliswaar zeker voor een unieke en leuke groepsactiviteit, omdat deze sport voor jong en oud eenvoudig te leren is. Mocht u echter toch liever een iets minder sportieve activiteit doen, dan hebben we nog veel meer mogelijkheden en strandactiviteiten op de website van Summit Sports.

Vaak is een combinatie van groepsactiviteiten ook een aanrader, mits de groepsgrootte -en samenstelling dit toelaat. Onze event designers denken echter graag met u mee om ervoor te zorgen dat het programma naadloos aansluit bij uw wensen.

Afdelingsuitje op het strand of bedrijfsuitje in de Bollenstreek organiseren
Bedrijfsuitje aan zee
Personeelsuitje aan de kust

Afdelingsuitje op het strand organiseren

Een afdelingsuitje organiseren is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als uw collega’s of medewerkers verschillen van karakter en interesses. Toch zijn er tips bij de organisatie van een afdelingsuitje die u kunnen helpen er voor iedereen een leuk evenement van te maken. Allereerst is het belangrijk om de samenstelling van de groep te bekijken.

Beschikken alle deelnemers aan het afdelingsuitje over een goede fysieke gesteldheid? Dan kunnen er wat sportieve groepsactiviteiten worden gedaan. Ten tweede is het in sommige gevallen raadzaam om een overnachting bij te boeken, zeker wanneer een aantal deelnemers van verder moet komen. Wij kunnen overigens eenvoudig een afdelingsuitje met overnachting voor u verzorgen, dus laat het ons gerust weten als u hier interesse in heeft. Naast onze luxe evenementenlocatie op het strand van Wijk aan Zee bevindt zich namelijk een prachtig en betaalbaar hotel. Ideaal en op loopafstand van jullie afdelingsuitje op het strand.

Afdelingsuitje op het strand, vlakbij Amsterdam

Omdat onze luxe strandlocatie slechts op 30 minuten van Amsterdam gelegen is, is het de ideale plek voor een afdelingsuitje waarbij een goede bereikbaarheid belangrijk is. Hier kan men tevens gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer komen de gasten eenvoudig richting Wijk aan Zee voor het afdelingsuitje.

Afdelingsuitje aan zee met vergaderen

Een afdelingsuitje kan naast een programma met blokarten worden aangevuld met meerdere teambuilding activiteiten, maar ook een vergadering of presentatie. Onze luxe vergaderlocatie op het strand in Wijk aan Zee biedt een uitstekende vergaderruimte inclusief alle benodigdheden. Wij stellen graag een voorstel op maat voor u samen.

Afdelingsuitje binnen in de beachclub

Jullie afdelingsuitje vindt plaats bij, of in de beachclub met faciliteiten zoals warme (munt) douches, afgesloten garderobe, meerdere zalen, uitgebreide horeca mogelijkheden en prachtig uitzicht over de Noordzee! Omdat de strandtent het hele jaar door open is kunnen jullie ook een bedrijfsuitje in november of december organiseren op het strand. Spannende games, opdrachten een quizmaster en nog veel meer!

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!