Bedrijfsuitje Amsterdam

Tijdens jullie bedrijfsuitje Amsterdam en omgeving onveilig maken?

Prijzen en arrangementen

Origineel bedrijfsuitje omgeving Amsterdam

Heeft u voor uw spetterende en sportieve personeelsuitje Amsterdam als regio op het oog? Wij bevinden ons op slechts 30 minuten afstand op de mooiste plek, namelijk het strand van Wijk aan Zee! Dankzij onze originele strandactiviteiten en de ruime keuze in programma’s, komen we altijd met een origineel idee voor bedrijfsuitjes.

Offerte aanvragen

Naast het spectaculaire blokarten kunnen we met uw bedrijfsuitje teambuilding concepten op maat samenstellen. Zeker wanneer samenwerking het thema is en uw heeft voor uw bedrijfsuitje Amsterdam als voorkeursregio, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring in teambuilding bedrijfsuitjes op een steenworp afstand van Amsterdam zorgen we altijd voor een origineel evenement. Ook voor kleinschalige teamuitjes of bedrijfsuitjes aan zee zijn wij de partner bij uitstek, want we kunnen voor ieder gezelschap een uitdagend evenement samenstellen. Onze evenementenlocatie op het strand van Wijk aan Zee in Noord Holland biedt tevens gratis parkeergelegenheid, zelfs op zonnige zomerdagen. Ook is het mogelijk om een bedrijfsuitje met overnachting te boeken.

Bedrijfsuitje met vergadering

Een bedrijfsuitje in de regio Amsterdam organiseren in combinatie met een zakelijke meeting, vergadering of presentatie? Vergaderen met activiteiten op het strand is een aanrader wanneer u in een ontspannen omgeving overleg wilt voeren op een luxe locatie die goed bereikbaar is met gratis parkeermogelijkheid. Ontdek de vele mogelijkheden of neem contact op.

Bedrijfsuitje met blokarten

Wanneer u voor een bedrijfsuitje Amsterdam de makkelijkste locatie vindt, maar toch graag wil genieten van een sportieve activiteit aan de kust, is blokarten in Wijk aan Zee de perfecte keuze. Strandzeilen met een bedrijfsuitje staat garant voor een dag vol actie en avontuur, waarbij u het programma naar wens kunt uitbreiden met meer activiteiten.

Teamuitjes Amsterdam

Doordat het aanbod is programma’s voor bedrijfsuitjes, teamuitjes en afdelingsuitjes enorm is, kunt u wellicht lastig kiezen. Hierbij speelt natuurlijk ook de locatie een belangrijke rol, want u wilt wel graag dat uw bedrijfsuitje voor alle gasten eenvoudig te bereiken is. Wanneer u voor uw bedrijfsuitje Amsterdam als centraal punt wenst aan te houden maar desondanks geen voorkeur heeft voor een teamuitje in de drukte van de stad, dan is het strand van Wijk aan Zee een geweldige keuze.

Bent u gewend om met teamuitjes Amsterdam als startpunt te kiezen voor het hele gezelschap? Dan bieden onze vervoersopties wellicht uitkomst. Wij kunnen namelijk altijd busvervoer voor u verzorgen vanuit Amsterdam naar de evenementenlocatie in Wijk aan Zee. Daarnaast is de strandlocatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien kunt u bij een bedrijfsuitje op onze locatie aan zee gratis parkeren, in tegenstelling tot veel andere kustgemeenten.

We houden van persoonlijk contact en maken dan ook graag een voorstel op maat voor uw bedrijfsuitje. We denken graag mee zodat jullie bedrijfsuitje van A tot Z aansluit op jullie budget en al jullie wensen. Hoe ziet jullie ideale bedrijfsuitje er uit? Let us know!

Tijdens een bedrijfsuitje Amsterdam als locatie

Teambuilding activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam – Maak gebruik van een duo blokart en werk goed samen om nóg harder te gaan! De duo blokart is voorzien van dubbele zeilen die eventueel van jullie bedrijfslogo voorzien kunnen worden. Deze manier van blokarten is een echte teambuilding activiteit, alles komt aan op samenwerken! Voor een sportief bedrijfsuitje Amsterdam als regio kiezen betekent genieten van het strand op slechts 20 minuten rijden! Geniet van een sportieve, volledig verzorgde dag, zodat jullie samen een bedrijfsuitje beleven waar men nog lang over na zal praten!

Toonaangevende bedrijfsuitjes in de buurt van Amsterdam

Summit Sports bestaat uit 60 enthousiaste, jonge en uiteraard sportieve medewerkers. Jaarlijks organiseren we voor meer dan 30.000 bezoekers toonaangevende en op maat gemaakte evenementen zoals bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiedagen. Onze eigen strandlocatie in Noord Holland ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam en is bij uitstek geschikt voor sportieve bedrijfsuitjes.

Het organiseren van bedrijfsuitjes in de omgeving van Amsterdam, maar ook binnen Amsterdam zelf op locatie behoort tot de mogelijkheden. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn wij geopend voor bedrijfsuitjes en groepen tot maximaal 1.000 personen.

Arrangementen

Blokarten kan goed gecombineerd worden met andere sportieve strandactiviteiten, zoals teambuilding sporten of een toernooi. Om uw bedrijfsuitje bij Amsterdam compleet te maken, stellen wij graag een maatwerk voorstel voor u samen.

Bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam organiseren

Blokarten met lunch

Blokarten kan voor uw bedrijfsuitje eenvoudig worden uitgebreid met een van onze luxe luncharrangementen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij graag een maatwerk voorstel samen voor een bedrijfsuitje met strandzeilen en een lunch.

Blokarten BBQ’

Bij een sportief bedrijfsuitje op het strand hoort natuurlijk een BBQ. Ontdek onze dinerarrangementen voor groepen en combineer blokarten met een fantastische afsluiting. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!