Bedrijfsuitje blokarten

Gaan jullie tijdens jullie bedrijfsuitje blokarten?

Prijzen en arrangementen

Blokarten als bedrijfsuitje

Tijdens een bedrijfsuitje blokarten? Blokarten is bij uitstek de leukste activiteit voor bedrijfsuitjes en personeelsuitjes, zeker als u dit nog nooit heeft gedaan. Strandzeilen, zoals de sport ook wel wordt genoemd, gaat vaak gepaard met snelheid. Hierdoor behoort de sport tot een van de meest uitdagende en spannende strandactiviteiten ooit.

Offerte aanvragen

Tijdens een Bedrijfsuitje blokarten zorgt voor een waar avontuur op het strand van Wijk aan Zee. Omdat deze actieve sport ook goed kan worden ingezet als teamactiviteit, is het daarnaast een aanrader voor bedrijfsuitjes op het strand waarbij samenwerking centraal staat. Bovendien weten onze evenementen designers altijd een verrassend strandprogramma samen te stellen met sportieve clinics aan zee, hoe divers de samenstelling van uw groep ook is. Strandzeilen is eenvoudig te leren. Hierdoor is deze sportieve groepsactiviteit ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes met kinderen vanaf 12 jaar!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Bedrijfsuitje met vergadering

Een bedrijfsuitje kan qua programma naast strandzeilen worden aangevuld met verschillende soorten teambuilding activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om bij onze luxe strandlocatie in Wijk aan Zee te vergaderen, waarbij u vaak aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling. Hierdoor zijn de kosten in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar en dat maakt een bedrijfsuitje aan zee extra aantrekkelijk.

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Strandzeilen in Wijk aan Zee is een absolute aanrader voor elk type bedrijfsuitje, want mede vanwege het brede strand is er veel mogelijk. Tevens kunt u bij ons luxe strandpaviljoen, waar vandaan wij het strandzeilen organiseren, gratis parkeren. Zelfs op zonnige zomerdagen, wanneer het in veel andere kustplaatsen moeilijk en duur is om te parkeren, bent u verzekerd van een zorgeloos uitje!

Zeilen op het strand tijdens een bedrijfsuitje blokarten

Als u tijdens uw bedrijfsuitje blokarten wilt leren op het strand, staat Summit Sports graag voor u klaar met innovatieve en creatieve concepten ter invulling! Allereerst is het doel van de dag belangrijk, want hier kunnen de activiteiten op worden afgestemd. Daarnaast houden we graag rekening met de samenstelling van de groep, bij de keuze van strandactiviteiten. Zo zal een actief programma alleen gewenst zijn wanneer de fysieke gesteldheid van de deelnemers dit ook toelaat.

Desalniettemin is het natuurlijk altijd mogelijk om een keuzeprogramma samen te stellen, waarbij iedereen zelf kan kiezen voor deelname. Meestal is een dergelijk programma, waarbij het karakter redelijk vrijblijvend is, ideaal voor een zeer gemêleerde groep. Daarentegen is het met een sportieve groep juist goed om te kiezen voor een aantal competitieve strandactiviteiten en dan is strandzeilen zeker geschikt.

Een bedrijfsuitje blokarten organiseren bij evenementenbureau

Als onderdeel van bedrijfsuitje blokarten?

Heeft u al een programma voor ogen en wilt u tijdens uw bedrijfsuitje blokarten als onderdeel meenemen als vrijblijvende keuze activiteit? Ook dat is geen probleem! Let u er wel op dat het strand van de locatie breed genoeg is om tijdens het bedrijfsuitje blokarten aan te kunnen bieden, dit is een vereiste voor de sport. Heeft u nog geen locatie gereserveerd? Dan nodigen we u uiteraard graag uit om tijdens uw bedrijfsuitje blokarten te leren bij onze beachclub SunSeaBar in Wijk aan Zee; de ideale locatie op het strand voor leukste bedrijfsuitjes!

Teambuilding op het strand

Naast blokarten als sportieve activiteit is het tevens mogelijk om diverse teambuilding activiteiten toe te voegen aan het programma. Ideaal voor evenementen waarbij samenwerking centraal staat. Dankzij onze creatieve concepten en uitdagende programma’s kunnen we voor ieder type bedrijfsuitje of personeelsuitje een leuke invulling verzorgen.

Doordat het strand zorgt voor een rustgevende sfeer en blokarten garant staat voor actie en avontuur kunnen wij het beste van twee werelden combineren voor uw bedrijfsuitje! Omdat blokarten daarnaast een sport is die voor jong en oud toegankelijk is, is het ook mogelijk om tijdens uw bedrijfsuitje blokarten voor kinderen te verzorgen. Hou er wel rekening mee dat de minimale leeftijd 12 jaar is. Bij jongeren kinderen worden andere activiteiten geregeld. Dit is ideaal wanneer u partners en kinderen voor uw bedrijfsevenement wenst uit te nodigen. Bovendien zorgen onze instructeurs voor een leuke begeleiding, zodat de ouders ook kunnen genieten van een onbezorgd bedrijfsuitje aan de kust.

Strandactiviteiten en sportclinics voor bedrijfsuitjes

Door met uw personeelsuitje strandzeilen te combineren met andere sportieve strandactiviteiten, geniet u van een totaal verzorgd arrangement. Hierbij kunnen we naast blokarten nog veel meer strandactiviteiten organiseren zoals bubble soccer, powerkiten of stand up paddle boarden. Bovendien bent u bij onze evenementenlocatie op het strand altijd verzekerd van een leuke dag met een fenomenaal uitzicht en geweldige horeca opties. Tot slot verzorgen wij altijd een alternatieve activiteit, mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om met uw bedrijfsuitje te strandzeilen. Hierbij kunt u denken aan een pub quiz, een creatieve groepsactiviteit of een indoor activiteit die past bij uw wensen. Het streven is echter altijd om de activiteiten doorgang te laten vinden, want daar komt u natuurlijk voor naar het strand. Daarentegen is het wel zo prettig om te weten dat er alternatieven worden geboden, indien dit nodig blijkt te zijn.

Bedrijfsuitje blokarten oirganiseren een met BBQ of lunch

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!