Bedrijfsuitje strand

Organiseer een spetterend bedrijfsuitje op het strand met blokarten, powerkiten of Bubble Soccer als activiteit

Prijzen en arrangementen

Een bedrijfsuitje organiseren op het strand

Evenementenbureau Summit Sports is sinds 1996 expert op het gebied van bedrijfsuitjes, zowel op het strand als op locatie bij bedrijven zelf. Op de locatie in Wijk aan Zee bij onze moderne beachclub worden het hele jaar door bedrijfsuitjes georganiseerd. Uitjes waarbij sportieve activiteiten een belangrijk onderdeel vormen van het programma, maar ook waarbij spannende indoor escape games onderdeel zijn van het programma.

Offerte aanvragen

Blokarten en powerkiten zijn sporten die sterk afhankelijk zijn van het weer. Voldoende wind in de zeilen, maar ook bij kans op onweer zijn dit activiteiten die als eerste afvallen. Omdat het bij een bedrijfsuitje op het strand altijd maar de vraag is wat het Nederlandse weer doet, wordt er daarom altijd een alternatief programma opgesteld. Enkele dagen voordat het bedrijfsuitje plaatsvindt, wordt bepaald of de weersomstandigheden voldoende zijn om de geplande strandactiviteiten door te laten gaan.

Gelegenheden

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten tijdens een bedrijfsuitje op het strand

Op de evenementenlocatie aan het strand van Wijk aan Zee is het toegestaan om te blokarten. Blokarten.nl, onderdeel van Summit Sports was ooit de eerste aanbieder van deze sport in Europa en sinds die tijd is de sport enorm gegroeid. Blokarten wordt inmiddels op veel meer plekken aangeboden in diverse varianten. Echter, op enkele plekken wordt blokarten verkocht waarbij er niet met blokarts gereden wordt maar met goedkope alternatieve karretjes.

Sinds begin 2018 heeft Summit Sports als enige aanbieder in Nederland de nieuwe Blokart Race Edition blokarts geïntroduceerd. Bij het gebruik van deze blokarts krijg je van ons een race overall en een race helm en bril op. Voel je een echte coureur en vlieg milieubewust en klimaatneutraal over het brede strand.

Deze variant van blokarten wordt uitsluitend aangeboden door Summit Sports in Wijk aan Zee en is een absolute aanrader voor jullie bedrijfsuitje op het strand.

Tijdens jullie bedrijfsuitje strand activiteiten doen

Naast blokarten als activiteit zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten ter invulling van een bedrijfsuitje op het strand. Omdat deze website vooral over blokarten gaat zal je daar hier niet zo heel veel van kunnen vinden, maar op de website van Summit Sports, waar deze website ook onder valt natuurlijk wel. Denk bijvoorbeeld aan Bubble Soccer op het strand, of powerkiten! Vooral Bubble Soccer is een hilarische activiteit die zal zorgen voor een onvergetelijke middag.

Onderstaand een greep uit het brede aanbod aan activiteiten. Let op, de pagina’s openen op een nieuw tabblad op onze hoofdwebsite.

  • Bubble Soccer – Strandvoetbal waarbij de deelnemers in een opblaasbal zitten
  • Powerkiten – Vliegeren met een dubbellijns vlieger, ervaar de krachten van de natuur
  • Beachvolleybal – Een klassieker die nog steeds vaak geboekt wordt

Of bekijk alle activiteiten in het overzicht en alle hier alle arrangementen.

BBQ op het strand als afsluiting van het bedrijfsuitje

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bedrijfsuitje strand met lunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!