Bedrijfsuitje strand

Organiseer een spetterend bedrijfsuitje op het strand met blokarten, powerkiten of Bubble Soccer als activiteit

Prijzen en arrangementen

Bedrijfsuitje strand blokarten

Evenementenbureau Summit Sports is sinds 1996 expert op het gebied van bedrijfsuitjes op het strand, maar ook op locatie bij bedrijven zelf. Een bedrijfsuitje in het strandpaviljoen in Wijk aan Zee kan het worden het hele jaar door worden georganiseerd, dus ook in de winter. Actieve bedrijfsuitjes waarbij sportieve activiteiten een belangrijk onderdeel vormen van het programma, maar ook waarbij spannende indoor escape games onderdeel zijn van het programma.

Offerte aanvragen

Een bedrijfsuitje op het strand organiseren is mogelijk gedurende het hele jaar. Zelfs in de winter kunnen jullie blokarten op het strand. Een bedrijfsuitje in november, december of januari zal er qua programma uiteraard anders uitzien dan een uitje in juni. In de beachclub op het strand kunnen spannende games (nieuw tab) gespeeld worden waarbij de kennis van de deelnemers getest wordt, of opdrachten uitgevoerd moeten worden om de kluis te openen! Leuk als alternatief programma, of gewoon met het hele team gezellig binnen met de kerst!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten tijdens een bedrijfsuitje op het strand

Op de evenementenlocatie aan het strand van Wijk aan Zee is het toegestaan om te blokarten. Blokarten.nl, onderdeel van Summit Sports was ooit de eerste aanbieder van deze sport in Europa en sinds die tijd is de sport enorm gegroeid. Blokarten wordt inmiddels op veel meer plekken aangeboden in diverse varianten. Uitsluitend bij Blokarten.nl racen jullie in échte race blokarts over het strand!

Sinds begin 2018 heeft Summit Sports als enige aanbieder in Nederland de nieuwe Blokart Race Edition blokarts geïntroduceerd. Bij het gebruik van deze blokarts krijg je van ons een race overall en een race helm en bril op. Voel je een echte coureur en race milieubewust en klimaatneutraal over het brede strand.

Deze variant van blokarten wordt uitsluitend aangeboden door Summit Sports in Wijk aan Zee en is een absolute aanrader voor jullie bedrijfsuitje op het strand.

Voor een bedrijfsuitje strand Zandvoort, Bloemendaal of Wijk aan Zee als locatie
Bedrijfsuitje op het strand en aan zee
Personeelsuitje strand locatie

Tijdens jullie bedrijfsuitje strand activiteiten doen

Naast blokarten als activiteit zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten ter invulling van een bedrijfsuitje op het strand. Omdat deze website vooral over blokarten gaat zal je daar hier niet zo heel veel van kunnen vinden, maar op de website van Summit Sports, waar deze website ook onder valt natuurlijk wel. Denk bijvoorbeeld aan Bubble Soccer op het strand, of powerkiten! Vooral Bubble Soccer is een hilarische activiteit die zal zorgen voor een onvergetelijke middag.

Onderstaand een greep uit het brede aanbod aan activiteiten. Let op, de pagina’s openen op een nieuw tabblad op onze hoofdwebsite.

  • Bubble Soccer – Strandvoetbal waarbij de deelnemers in een opblaasbal zitten
  • Powerkiten – Vliegeren met een dubbellijns vlieger, ervaar de krachten van de natuur
  • Beachvolleybal – Een klassieker die nog steeds vaak geboekt wordt

Of bekijk alle activiteiten in het overzicht en alle hier alle arrangementen.

Gratis alternatief programma bij slecht weer

Blokarten en powerkiten zijn sporten die afhankelijk zijn van het weer. Bij weinig wind plaatsen wij grotere zeilen zodat jullie alsnog hard kunnen racen. Mochten de weersomstandigheden het initiële programma niet toelaten, dan kunnen we zo omschakelen naar het slecht weer programma. Enkele dagen voordat het bedrijfsuitje plaatsvindt, wordt bepaald of de weersomstandigheden voldoende zijn om de geplande strandactiviteiten door te laten gaan. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met jullie als klant.

BBQ op het strand als afsluiting van het bedrijfsuitje

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bedrijfsuitje strand met lunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!