Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Tijdens een bedrijfsuitje Wijk aan Zee ontdekken? Een personeelsuitje blokarten staat garant voor een dag vol snelheid en actie!

Prijzen en arrangementen

Tijdens een bedrijfsuitje Wijk aan Zee ontdekken

Leer tijdens een origineel en sportief bedrijfsuitje Wijk aan Zee kennen op de leukste manier! Deze inspirerende locatie voor een personeelsuitje vlakbij Amsterdam leent zich uitstekend voor blokarten dankzij het brede strand! Naast op blokarten gerichte arrangementen zijn op de website van Summit Sports tevens een breed scala aan andere activiteiten beschikbaar. Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd, is misschien wel de meest spectaculaire manier om middels uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee bij uw medewerkers te introduceren.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een uitje met spanning en sensatie? Organiseer dan nu een bedrijfsuitje met blokarten als activiteit voor een onvergetelijke ervaring. Heeft u ter invulling van uw volledig verzorgd bedrijfsuitje Wijk aan Zee nog nooit als locatie bezocht? Dan wordt het zeker tijd dat u kennis maakt met deze prachtige evenementenlocatie in Noord Holland!

Vanuit onze moderne beachclub DittisSunSea verzorgen wij diverse lunch of BBQ arrangementen als onderdeel van het programma tijdens jullie personeelsuitje op het strand. Neem voor meer informatie over een personeelsuitje met blokarten, bedrijfsuitje aan zee of teamuitje in de omgeving van de hoofdstad contact op middels het contactformulier.

Bubbel Voetbal op het strand tijdens een personeelsuitje in Wijk aan Zee
Beachclub voor een bedrijfsuitje in Wijk aan Zee
Een bedrijfsuitje in Wijk aan Zee organiseren met blokarten als activiteit

Bedrijfsuitje in Wijk aan Zee combineren met vergadering

Wanneer jullie voor een bedrijfsuitje Wijk aan Zee op het oog hebben is blokarten een verrassend leuke activiteiten om op te nemen in het activiteitenprogramma. Combineer deze strandactiviteit met een zakelijke meeting, zodat jullie kunnen vergaderen met activiteiten, of vergader eens anders en kies voor vergaderen in een tipi tent! Vergaderen op het strand wordt een echte belevenis in combinatie met sportieve activiteiten zoals blokarten!

Bedrijfsuitje met activiteiten naar keuze

Kies voor een arrangement met activiteiten naar keuze wanneer jullie met een groot gezelschap zijn. Dit arrangement geeft jullie de vrijheid om clinics en activiteiten zoals blokarten naar keuze in te plannen tijdens het personeelsuitje. Geniet van de ultieme strandbeleving met een uitgebreide BBQ als aanvulling op uw blokart arrangement!

Bedrijfsuitje inclusief overnachting in Wijk aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Omdat wij samenwerken met de hotels in Wijk aan Zee en de omgeving kunnen wij een complete bedrijfsuitjes met overnachting aanbieden. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met het vervoer van en naar jullie hotel. De indeling van de dag zou er als volgt uit kunnen zien:

  • Jullie worden opgehaald bij jullie hotel, in Wijk aan Zee of omgeving
  • Beginnen met een welkomstdrankje en uitleg over het programma
  • Blokarten, powerkiten, Bubbel Voetbal of 1 van de vele andere activiteiten
  • Na afloop gaan jullie eten in de beachclub
  • Jullie worden weer naar jullie hotel gebracht
Bedrijfsuitje Wijk aan Zee organiseren bij evenementenbureau

Bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten

Combineer blokarten met teambuilding activiteiten waarbij samenwerking centraal staat. Denk hierbij aan Bubble Soccer of spannende indoor escape games waarbij jullie als tam de oplossing moeten bedenken door het uitvoeren van opdrachten. Een bedrijfsuitje organiseren gericht op teambuilding doe je natuurlijk bij Summit Sports. Geniet van een volledig verzorgde dag, zodat jullie samen een bedrijfsuitje beleven zoals deze bedoeld is! Bekijk alle teambuilding activiteiten.

Een origineel uitje in Wijk aan Zee

Door te kiezen voor blokarten leert u tijdens uw teamuitje Noord Holland kennen als de ideale locatie voor een sportief uitje met het bedrijf! Blokarten is een  spectaculaire activiteit waarmee uw medewerkers na hun bedrijfsuitje Wijk aan Zee niet snel zullen vergeten. Het brede activiteitenstrand is inspirerend en de snelheid van karts tevens zeer indrukwekkend.

Onze Event Designers houden van persoonlijk contact en een voorstel op maat is voor ons dan ook geen probleem! Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitje van A tot Z aansluit op jullie wensen en budget. Hoe ziet uw ideale dag er uit? Let us know!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Personeelsuitje organiseren, maar met welke activiteiten?

Tijdens een bedrijfsuitje rally rijden, jeep rijden of terreinrijden met een quad zijn activiteiten die vaak hoog op het lijstje staan bij de organisatie van een bedrijfsuitje. Ook scoort het klassieke karten op de kartbaan hoog op veel lijstjes, maar blokarten is bij veel mensen een nog onbekende sport. Mochten jullie twijfelen tussen een personeelsuitje zeilen of een personeelsuitje karten, wat dachten jullie van een combinatie van die twee?! Wanneer jullie gaan blokarten racen jullie met door de wind aangedreven karts over het strand, milieubewust en zonder uitstoot, in de frisse lucht crossen op het strand van Wijk aan Zee! Afhankelijk van de windkracht worden grote of kleinere zeilen gebruikt zodat er altijd genoeg aandrijving is.

Bedrijfsuitje met eten

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met een heerlijke groepslunch of met een uitgebreide BBQ? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of lekker barbecueën na het blokarten als afsluiting van de dag.

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee blokarten met BBQ of lunch

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!