Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Op het strand blokarten met een groep en staat garant voor een geweldige belevenis vol actie en snelheid!

Prijzen en arrangementen

Tijdens bedrijfsuitje Wijk aan Zee ontdekken

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee – Leer tijdens een spetterend en sportief bedrijfsuitje Wijk aan Zee kennen op de leukste manier! De inspirerende locatie vlakbij Amsterdam leent zich uitstekend voor blokarten dankzij het brede strand! Bekijk hier het overzicht voor alle blokart arrangementen. Summit Sports biedt naast blokarten diverse andere activiteiten, bekijk het ruime aanbod gericht om op sportieve wijze tijdens uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee als locatie te bezoeken. Blokarten, ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd, is misschien wel de meest spectaculaire manier om middels uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee bij uw medewerkers te introduceren.

Offerte aanvragen

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje organiseren en bent u op zoek naar spanning en sensatie? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, lees hier de reviews van eerdere bezoekers! Heeft u ter invulling van uw volledig verzorgd bedrijfsuitje Wijk aan Zee nog nooit als locatie bezocht? Dan wordt het zeker tijd dat u kennis maakt met deze prachtige evenementenlocatie in Noord Holland!

Vanuit onze moderne beachclub DittisSunSea verzorgen we ter uitbreiding van jullie bedrijfsuitje diverse lunch of BBQ arrangementen in de regio van Amsterdam. Neem voor meer informatie over een personeelsuitje met blokarten, bedrijfsuitje aan zee of teamuitje in de omgeving van de hoofdstad contact op middels het contactformulier.

Bedrijfsuitje combineren met vergadering

Tijdens jullie bedrijfsuitje blokarten leren op het Noord Hollandse strand? Combineer deze strandactiviteit met een zakelijke meeting, zodat jullie kunnen vergaderen met activiteiten of vergader eens anders en kies voor vergaderen in een tipi tent! Vergaderen op het strand wordt een echte belevenis in combinatie met sportieve activiteiten zoals blokarten!

Bedrijfsuitje met activiteiten naar keuze

Kies voor het ‘Experience arrangement‘ indien jullie met 100 personen of meer zijn. Dit arrangement geeft jullie de vrijheid om clinics en activiteiten zoals blokarten naar keuze in te plannen tijdens het bedrijfsuitje. Compleet verzorgde bedrijfsuitjes in combinatie met onze lunch- en BBQ arrangementen op het strand! Geniet van de ultieme strandbeleving met een uitgebreide BBQ als aanvulling op uw blokart arrangement!

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee organiseren bij evenementenbureau

Bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten

Combineer blokarten met teambuilding activiteiten waarbij samenwerking centraal staat. Denk hierbij aan Bubble Soccer of spannende indoor escape games waarbij jullie als tam de oplossing moeten bedenken door het uitvoeren van opdrachten. Een bedrijfsuitje organiseren gericht op teambuilding doe je natuurlijk bij Summit Sports. Geniet van een volledig verzorgde dag, zodat jullie samen een bedrijfsuitje beleven zoals deze bedoeld is!

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee – Dé perfecte dag!

Door te kiezen voor blokarten (Lees hier meer over wat blokarten is) het leert u tijdens uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee kennen als de ideale locatie voor een sportief bedrijfsuitje! Bij dé blokart specialist van Nederland, Summit Sports, ervaart u blokarten op de beste manier. Blokarten tijdens uw bedrijfsuitje als spectaculaire activiteit waarmee uw medewerkers na hun bedrijfsuitje Wijk aan Zee niet snel zullen vergeten. Het brede activiteitenstrand is inspirerend en de snelheid van deze strandactiviteit tevens zeer indrukwekkend.

Onze Event Designers houden van persoonlijk contact en een voorstel op maat is voor ons dan ook geen probleem! Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitje van A tot Z aansluit op jullie wensen en budget. Hoe ziet uw ideale dag er uit? Let us know!

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee blokarten met BBQ of lunch

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!