Bedrijfsuitje Zandvoort

Tijdens een bedrijfsuitje Zandvoort ontdekken?

Prijzen en arrangementen

Sportief bedrijfsuitje in Zandvoort

Op zoek naar inspiratie voor een leuk bedrijfsuitje in Zandvoort? Zoek dan niet verder! In Zandvoort organiseren we in samenwerking met diverse beachclubs uiteenlopende bedrijfsuitjes. Van sportief en gericht op teambuilding, tot spannende indoor games waarbij door het doen van opdrachten oplossingen gevonden moeten worden om het spel te winnen.

Offerte aanvragen

Omdat blokarten verboden is in Zandvoort kunnen wij deze activiteit uitsluitend aanbieden in Wijk aan Zee. Maar in combinatie met een groot gratis parkeerterrein voor de deur en de talloze andere activiteiten die wij aanbieden is Wijk aan Zee absoluut het overwegen waard.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Activiteiten voor een bedrijfsuitje in Zandvoort

Wanneer u de voorkeur geeft aan het organiseren van een bedrijfsuitje in Zandvoort is het zoals eerder aangegeven niet mogelijk om te blokarten. Andere activiteiten zoals Lacrosse, powerkiten of het organiseren van een volleybaltoernooi kunnen we daar wel aanbieden. Lacrosse is een teambuilding activiteit gebaseerd op een combinatie van basketbal en voetbal. Deze sport draait om inzicht, behendigheid en communicatie. Ideaal als teambuilding activiteit bij een bedrijfsuitje in Zandvoort.

Bedrijfsuitje in Zandvoort organiseren

Gratis alternatief programma

Omdat het met het Nederlandse weer alle kanten op kan bieden wij standaard gratis een alternatief programma aan bij het organiseren van een bedrijfsuitje. Dit wordt besproken bij het vastleggen van het dagprogramma voor het stranduitje. Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om het primaire programma te doen, dan zijn er geen extra kosten en schakelen we over naar het alternatieve programma. Denk hierbij aan te weinig wind bij activiteiten die wind nodig hebben, zoals powerkiten.

Indien blokarten onderdeel is van het programma is de hoeveelheid wind en de kans op onweer een belangrijke waarde bij het besluit deze activiteit door te laten gaan of niet.

Vergaderen met activiteiten in Zandvoort

Kies er voor om tussen de vergaderblokken door leuke activiteiten te doen op het strand. Eventueel is het mogelijk om gebruik te maken van fiscaal voordeel wanneer het zakelijke karakter van de dag afgewisseld wordt met ludieke activiteiten. Onze eventmanagers kunnen meer over de WKR regeling vertellen.

Een bedrijfsuitje met lunch of BBQ

Bij een bedrijfsuitje in Zandvoort hoort natuurlijk een BBQ of lunch. Onze arrangementen worden aangevuld met verschillende vlees- en vis variaties of luxe broodsoorten met diverse belegmogelijkheden. Laat u zich liever verrassen door de kaart van het seizoen? Dan is het afhankelijk van het aantal personen natuurlijk ook mogelijk om a la carte te dineren na het blokarten of om een lunch a la carte te bestellen voordat u het strand op gaat!

In zandvoort een bedrijfsuitje op het strand organiseren

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!