Blokart prijzen en arrangementen

Boek 7 dagen per week luxe blokart arrangementen

Liever alleen een uurtje blokarten of powerkiten? Als u met minder dan 10 personen bent kunt u gebruik maken van onze speciale actiedagen. Groepen vanaf 10 personen kunnen alleen buiten de actiedagen op aanvraag een uur blokarten.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

VEBON en TUV gecertificeerd

Gratis parkeergelegenheid

Alternatieve programma’s bij slecht weer

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Maatwerk bedrijfsuitjes mogelijk

Arrangementen

Teambuilding arrangement

Samenwerking & fun!

Kies voor een bedrijfsuitje gericht op teambuilding om de collegiale banden aan te halen of te versterken. Blokarten is een sportieve activiteit waar geen ervaring of training voor nodig is.

Informatie

Prijs: € 39,50 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 120 minuten

Inclusief

1 uur blokart duo
1 uur teamsport naar keuze

All-in arrangement

Sport & Grill

Kies voor het all-in arrangement wanneer u eens flink wil uitpakken voor uw gasten. Dit arrangement is geschikt voor een relatie evenement, een bedrijfsuitje of uit te breiden met andere activiteiten.

Informatie

Prijs: € 60,00 p.p.
Vanaf: 20 personen
Duur: 120 minuten

Inclusief

1 uur clinic blokart duo
1 uur competitie beachsport
BBQ premium

Sportief arrangement

Speed & Power XL

Dit sportieve arrangement bevat 3 activiteiten gericht op een sportieve middag. Geniet van de snelheid van de blokart, de kracht van de wind met het powerkiten en vertoon jullie kunsten op het volleybalveld!

Informatie

Prijs: € 49,50 p.p.
Vanaf: 6 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

1 uur blokart basic
1 uur powerkiten
1 uur beachvolleybalveld

Actief arrangement

Blokarten XL

Geniet twee uur lang van de snelheid van een blokart op het speciaal aangewezen evenementenstrand van Wijk aan Zee. Dit arrangement wordt afgemaakt met een uur volleyballen op het volleybalveld.

Informatie

Prijs: € 49,50 p.p.
Vanaf: 6 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

2 uur blokart basic
1 uur beachvolleybalveld

Strand arrangement

Sand Event

Dit arrangement is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag. Met een groep vanaf 8 personen gaan jullie 3 uur lang met 3 verschillende activiteiten aan de gang op het strand van Wijk aan Zee.

Informatie

Prijs: € 59,50 p.p.
Vanaf: 8 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

1 uur blokart basic
1 uur powerkiten
1 uur teamsport

Storm arrangement

Stormchasers

Kies voor dit arrangement wanneer je alleen gaat voor activiteiten die met wind te maken hebben. Twee blokart activiteiten waarvan elk 60 minuten duurt, daarna volgt een uur powerkiten.

Informatie

Prijs: € 69,50 p.p.
Vanaf: 6 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

1 uur blokart basic
1 uur blokart basic estafette race
1 uur powerkiten

Maatwerk arrangement

Beach a la carte

Een evenement op het strand vrij in te vullen en daarmee geheel af te stemmen naar wens van u of uw genodigden. Dit arrangement is geschikt voor grotere groepen vanaf 60 personen. Dit is hét bedrijfsuitje van Noord-Holland!

Informatie

Prijs: € 59,50 p.p.
Vanaf: 60 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

Vrij in te vullen

Vergader arrangement

Meet 4 Speed

Vergadering aan zee in combinatie met een sportieve activiteit tussendoor of als afsluiting. Alle benodigdheden voor een vergadering zoals WiFi, whiteboard en beamer zijn uiteraard beschikbaar.

Informatie

Prijs: € 82,50 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 420 minuten

Inclusief

4 uur vergaderen inclusief lunch
1 uur clinic blokart basic
1 uur powerkiten
1 uur beachvolleybalveld

Combi (2 uur) arrangement

Blokarts & Balls

Combineer blokarten met een uur Bubble Soccer. Dit is een nieuwe strandactiviteit van Summit Sports en staat garant voor veel plezier! Bekijk hier de video van deze nieuwe strandactiviteit.

Informatie

Prijs: € 39,50 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 120 minuten

Inclusief

1 uur Blokart Basic
1 uur Bubble Soccer

Combi (3 uur) arrangement

The Beach Experience

Dit arrangement bestaat uit 1 uur blokarten, 1 uur powerkiten en vervolgens 1 uur Bubble Soccer. Wat is Bubble Soccer? Bekijk hier de video van deze nieuwe strandactiviteit van Summit Sports!

Informatie

Prijs: € 54,50 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 180 minuten

Inclusief

1 uur blokart basic
1 uur powerkiten
1 uur Bubble Soccer

Blokart opties

Blokarten Basic

Meest geboekt!

Blokart Basic is onze meest geboekte clinic waarin u een uur lang alle basisbeginselen van deze spectaculaire sport leert! Ontdek de geweldige snelheid van blokarten! De deelnemers wisselen elkaar af.

Informatie

Prijs per uur: € 25,00 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 60 minuten

Inclusief

Blokarten Duo

Gericht op samenwerking

Met de speciale tandem blokarts kunt u met twee personen tegelijk strandzeilen! Samen met uw vriend of vriendin, of met de nadruk op teambuilding tijdens een bedrijfsuitje of groepsuitje is dit de ideale invulling voor een fantastische strandbelevenis!

Informatie

Prijs per uur: € 25,00 p.p.
Vanaf: 10 personen
Duur: 60 minuten

Inclusief

Blokarten Solo

Clinic blokarten

Bij Blokart Solo krijgt u uw eigen blokart voor de clinic en zit u helemaal zelf aan het roer! Blokart Solo kunt u iedere dag boeken en op speciale actiedagen geldt een gereduceerd tarief. Bekijk de Summit Xperience pagina voor meer informatie over The Summit Xperiences.

Informatie

Prijs per uur: € 25,00* p.p.
Vanaf: 1 persoon
Duur: 60 minuten

Inclusief

Doorgang afhankelijk van aantal boekingen
1 uur clinic blokarten
Eigen blokart

Prijzen Blokarten - Blokarten strandzeilen solo

* € 25,00 p.p. op Summit Experience dagen
* € 35,00 p.p. op reguliere dagen

Blokarten met kinderen

Blokarting met kids!

Stranduitje met kinderen, familiedag of een partijtje op het strand? Dan is blokarten met kinderen een leuke invulling! We koppelen 5 blokarts aan elkaar, waarvan de eerste door onze instructeur bestuurd wordt. In de volgwagens kunnen 4 kinderen meerijden (vanaf 8 jaar). Kosten voor deze activiteit zijn per trein, voor 1,5 uur.

Informatie

Prijs per uur: € 300,00
Vanaf: 4 blokarts
Duur: 90 minuten

Inclusief

Vanaf 8 jaar
Trein van 5 karts waarvan 1 begeleider

Blokarten in de avond

Blokarting by night!

De blokarts worden s’ nachts voorzien van LED verlichting; gezellig én veilig! De sfeervolle fakkels en vuurkorven wijzen u de weg over het strand en creëren gedurende uw evenement een prachtige beleving.

Informatie

Prijs per uur: € 35,00 p.p
Vanaf: 5 personen
Duur: 60 minuten

Inclusief

Geweldige belevenis voor uw gasten

Blokarten met GoPro

Een mooie herinnering!

Wilt u een mooie herinnering aan uw blokart avontuur? Boek dan bij uw blokart evenement een GoPro! Bij de start van de clinic krijgt 1 deelnemer van uw groep een helm met GoPro camera. Na afloop krijgt u van ons het filmpje voor een tastbare herinnering aan een geweldige dag!

Informatie

Prijs: €75,00 p.s.
Vanaf: 1 persoon

Inclusief

Blokart arrangementen zijn de ideale invulling voor een actief en sportief personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op het strand. De blokart arrangementen van Summit Sports bezorgen jullie gegarandeerd  een unieke belevenis waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Ons strandpaviljoen biedt gratis parkeergelegenheid en bevindt zich op slechts 20 minuten van onze hoofdstad. Meer weten over het ontstaan van blokarten? Lees dan verder op deze pagina over strandzeilen.

Onze flexibele Event Designers kunnen van alle blokart arrangementen creatieve concepten samenstellen, zodat u elk stranduitje tot in detail naar wens kunt laten verzorgen. Summit Sports beschikt over de hoogste kwaliteit blokarts en is de absolute blokart specialist van Nederland! Als eerste introduceerden wij blokart arrangementen op het strand en met onze innovatieve en sportieve blokart concepten hebben wij inmiddels vele tevreden klanten door heel Nederland aan ons mogen binden! De gratis parkeergelegenheid maakt Wijk aan Zee bij voorbaat al een zeer aantrekkelijke locatie. Ook op warme dagen zijn wij goed bereikbaar en kunt u gratis parkeren bij het strand!

Liever met een groepje een uurtje blokarten? De prijzen voor het blokarten zijn € 35.- per uur op reguliere dagen, waarbij vaak voor meerdere uren achter elkaar gereserveerd wordt. Op Summit Experience dagen zijn de kosten € 25.- per uur.

Graag een offerte op maat ontvangen? Vraag direct meer informatie of een offerte aan.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Direct telefonisch informeren of reserveren