Blokarten in IJmuiden

Blokarten in Wijk aan Zee voordeliger dan blokarten in IJmuiden, waarom is dat zo?

Prijzen en arrangementen

Blokarten in IJmuiden of Wijk aan Zee

Blokarten in IJmuiden wordt wel gedaan, maar Wijk aan Zee heeft grote voordelen voor een sportief bedrijfsuitje met Blokarten. In Wijk aan Zee rijden we als enige met The Blokart Race Edition. Ook is Wijk aan Zee beter bereikbaar dan IJmuiden en is er GRATIS parkeren, dus sportief en financieel voordeliger.

Offerte aanvragen

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje organiseren en op zoek naar spanning en sensatie? Wij verzorgen voor jullie dé onvergetelijke ervaring! Neem voor meer informatie over personeelsuitjes rondom de hoofdstad contact op middels het contactformulier.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Andere locaties

Blokarten in IJmuiden of Wijk aan Zee? In Noord-Holland is Wijk aan Zee the place to be voor blokarten. Wilt u strandzeilen op een andere locatie dan IJmuiden of Wijk aan Zee? In de meeste gemeentes langs de kust, zoals Zandvoort is blokarten niet mogelijk of verboden. Op vrijwel alle locaties buiten Wijk aan Zee en IJmuiden kan Summit Sports met andere activiteiten dan blokarten wel een onvergetelijk sportief bedrijfsuitje verzorgen.

Dagje uit strandzeilen

Een dagje uit strandzeilen in IJmuiden of Wijk aan Zee? Kies voor Wijk aan Zee in plaats van IJmuiden! Hier zijn betere faciliteiten, ruime gratis parkeergelegenheid en natuurlijk de Blokart Race Edition. Als u naar Wijk aan Zee gaat in plaats van IJmuiden dan kunt u terecht bij onze sfeervolle beachclub Dittis SunSea. Een locatie met 3 grote zalen en mooie lounge terrassen waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, maar waar u ook terecht kan voor een sportieve vergadering of een beachparty met strandzeilen en andere activiteiten.

Bubbel Voetbal uitje op het strand
Beachclub voor bedrijfsuitje
Blokarten in IJmuiden tijdens een uitje op het strand

Strandzeilen in IJmuiden of toch Wijk aan Zee?

Wij adviseren nooit blokarten in IJmuiden, maar altijd blokarten in Wijk aan Zee bij onze beachclub met gereserveerd evenementenstrand, uitgebreide faciliteiten, GRATIS parkeerplaatsen, TUV en VEBON gekeurde race blokarts én een bemande EHBO post nabij. Veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop!

Bedrijfsuitje blokarten in IJmuiden

Blokarten in IJmuidens buurplaats Wijk aan Zee is zonder twijfel de beste optie. De kortste reistijd vanuit de randstad, GRATIS parkeren en is er zelfs op warme zomerdagen altijd parkeergelegenheid op loopafstand! Wilt u dat wij het vervoer voor u regelen? Dat kan ook! Door ons uitgebreide netwerk van partners kunnen wij ook jullie vervoer van en naar ons strandpaviljoen in Wijk aan Zee verzorgen. We houden van persoonlijk contact en een voorstel op maat is voor ons dan ook geen probleem. We denken graag mee zodat jullie bedrijfsuitje van A tot Z aansluit op jullie wensen en budget. Tevens wordt er altijd een alternatief programma samengesteld voor het geval de weersomstandigheden het primaire programma niet toelaten. Hoe ziet jullie ideale dag er uit? Let us know!

In IJmuiden blokarten

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten in IJmuiden of WIjk aan Zee

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!