Blokarten in Wijk aan Zee

Op het strand blokarten met een groep en staat garant voor een geweldige belevenis vol actie en snelheid!

Prijzen en arrangementen

Blokarten met een groep

Blokarten in Wijk aan Zee staat garant voor de ultieme belevenis in snelheid en plezier voor ieder personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook voor familiedagen is strandzeilen bij Wijk aan Zee een absolute aanrader, omdat blokarten voor alle leeftijden geschikt is!

Offerte aanvragen

De moderne beachclub ligt aan het speciaal aangewezen evenementenstrand van Wijk aan Zee. Dit stuk strand is daarom geschikt voor het houden van evenementen, bedrijfsuitjes en het organiseren van activiteiten. Het grote parkeerterrein achter de beachclub is bovendien gratis, ook op drukke zomerdagen. Blokarting in Wijk aan Zee bij evenementenbureau Summit Sports is dan ook de de beste keuzen op het gebied van professionaliteit, verzorging en veiligheid.

Waarom blokarten in Wijk aan Zee?

Waarom blokarten Wijk aan Zee? Simpel! Omdat Wijk aan Zee met het unieke brede strand de allerbeste locatie is voor blokarten! De moderne beachclub in Wijk aan Zee is voorzien van alle benodigde faciliteiten en heerlijke horeca arrangementen zoals lunches en barbecues als aanvulling op het blokarten, zodat u een volledig verzorgd dagje strandzeilen in Wijk aan Zee beleeft! Parkeren is tevens gratis.

Over blokarten in Wijk aan Zee

Blokarten.nl is onderdeel van Summit Sports B.V. Deze organisatie bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring en waren de eersten binnen Europa die Blokarten op het strand organiseerde. Het idee om blokarten op het strand te gaan organiseren ontstond toen Joeri Rooij samen met Tom Kortenoever op een beurs in Engeland de eerste Blokarts zag staan. Vanaf dat moment is het hard gegaan en is de sport door veel andere bedrijven gekopieerd. Vaak worden karretjes gebruikt die lijken op Blokarts, maar dit niet zijn. Tóch wordt de sport onder die naam verkocht door concurrerende bedrijven aan de kust.

Blokarts zijn zeer duur en worden gemaakt in Nieuw Zeeland. Daar wordt door Summit Sports elke 2 a 3 jaar het gehele Blokart wagenpark vervangen door nieuwe karts. Na het succes op de evenementenlocatie in Wijk aan Zee is de domeinnaam blokarten.nl de lucht in gegaan. Deze bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Summit Sports is door de Blokart fabrikant ‘Blokart International Ltd.’ in Nieuw Zeeland aangewezen als enige in Nederland aangewezen als ‘preferred’ Blokart® evenementen organisatie. Strandzeilen in Wijk aan Zee kunt u dan ook alleen doen bij Blokarten.nl. Alle andere aanbieders van Blokarten in Wijk aan Zee of IJmuiden rijden met goedkope merkloze karretjes rond, maar verkopen dit onterecht onder de naam Blokarten.

Met jongeren blokarten in Wijk aan Zee

Blokarten is mogelijk vanaf de leeftijd van 12 jaar. Dit in verband met de veiligheid van de jongeren zelf, maar ook die van anderen op het strand. Er is geen ervaring vereist en een instructeur legt alles helder en duidelijk uit bij aanvang.

Blokarten kan op het strand van Wijk aan Zee worden gecombineerd met eten en andere strandactiviteiten, dus ook voor een sportief feestje of uitje op het strand is blokarten een geweldig idee! Vraag naar de mogelijkheden en beleef een volledig verzorgde dag!

Met een bedrijfsuitje blokarten in Wijk aan Zee

Wanneer u met een bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teamuitje komt strandzeilen Wijk aan Zee bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn dé blokart specialist van Nederland, aangesloten bij de VeBON en TUV gecertificeerd. Met onze luxe beachclub in Noord Holland op het strand van Wijk aan Zee kunnen wij het strandzeilen uitbreiden met heerlijke lunches, BBQ arrangementen en vergadermogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij stellen graag een maatwerk voor jullie samen waarbij blokarting in Wijk aan Zee met teambuilding activiteiten of eventuele andere wensen wordt gecombineerd.

Vrijgezellenfeest met blokarten

Ook voor een vrijgezellenfeestje op het strand is blokarten in Wijk aan Zee een absolute aanrader. Met een actief outdoor programma zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke dag op een van de mooiste stranden van Nederland. Ook te combineren met andere activiteiten!

Familiedag met blokarten

Blokarten in Wijk aan Zee is leuk voor jong en oud. Daarom biedt blokarten de perfecte invulling voor een sportieve familiedag op het strand waarbij iedereen geniet van actie en avontuur! Blokarten kan daarnaast goed worden gecombineerd met andere strandactiviteiten.

In Wijk aan Zee blokarten met BBQ

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

In Wijk aan Zee blokarten en lunchen

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!