Blokarten in Wijk aan Zee

Voor jullie bedrijfsuitje met als activiteit blokarten Wijk aan Zee op het oog?

Prijzen en arrangementen

Blokarten in Wijk aan Zee

Blokarten in Wijk aan Zee staat garant voor de origineel personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De activiteit is geschikt voor jong tot oud en is niet moeilijk om te leren. Na enkele tips en een korte instructie gaan jullie zo op weg met snelheden van 50 tot 60 km per uur. Blokarten op het Noord Hollandse strand van Wijk aan Zee is voor iedereen van 12 jaar en ouder! Hierdoor is het geschikt voor een breed en gemêleerd gezelschap.

Offerte aanvragen

De moderne strandtent ligt aan het speciaal aangewezen evenementenstrand van Wijk aan Zee. Dit is een breed stuk strand is daarom bij uitstek geschikt voor het blokarten. Het grote parkeerterrein achter de beachclub is bovendien gratis, ook op drukke zomerdagen. Blokarting in Wijk aan Zee bij evenementenbureau Summit Sports is dan ook de de beste keuze op het gebied van professionaliteit, verzorging en veiligheid.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Waarom blokarten in Wijk aan Zee?

Waarom blowkarten Wijk aan Zee? Simpel! Omdat Wijk aan Zee met het unieke brede strand de allerbeste locatie is voor blokarten! In een blokart Wijk aan Zee onveilig maken tijdens een sportief bedrijfsuitje of actief vrijgezellenfeest zorgt voor blije gezichten. De moderne beachclub in Wijk aan Zee is voorzien van alle benodigde faciliteiten en heerlijke horeca arrangementen zoals lunches en barbecues als aanvulling op het blokarten, zodat jullie volledig verzorgde dag strandzeilen in Wijk aan Zee beleven! Parkeren is tevens gratis.

Wanneer jullie voor het blokarten Noord Holland als locatie op het oog hebben zorgen wij voor een fantastische dag. Combineer sportieve activiteiten met spannende games in de beachclub. Sluit de dag af met een hapje eten in de beachclub. Kies voor een diner, of voor een BBQ. In Wijk aan Zee blokarten betekent voor jullie een volledig verzorgde dag die de gasten nog lang bij zal blijven.

Over blokarten in Wijk aan Zee

Blokarten.nl is onderdeel van Summit Sports B.V. Deze organisatie bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring en waren de eersten binnen Europa die Blokarten op het strand organiseerde. Het idee om blokarten op het strand te gaan organiseren ontstond toen Joeri Rooij samen met Tom Kortenoever op een beurs in Engeland de eerste Blokarts zag staan. Vanaf dat moment is het hard gegaan en is de sport door veel andere bedrijven gekopieerd. Vaak worden karretjes gebruikt die lijken op Blokarts, maar dit niet zijn. Tóch wordt de sport vaak onder die naam verkocht door concurrerende bedrijven aan de kust. Op dit moment zijn er zelf échte Blokart Race Edition karretjes!

Blokarts zijn zeer duur en worden gemaakt in Nieuw Zeeland. Daar wordt door Summit Sports elke 2 a 3 jaar het gehele Blokart wagenpark vervangen door nieuwe karts. Na het succes op de evenementenlocatie in Wijk aan Zee is de domeinnaam blokarten.nl de lucht in gegaan. Deze bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar.

Summit Sports is door de Blokart fabrikant ‘Blokart International Ltd.’ in Nieuw Zeeland aangewezen als enige in Nederland aangewezen als ‘preferred’ Blokart® evenementen organisatie. Strandzeilen in Wijk aan Zee kunt u dan ook alleen doen bij Blokarten.nl. Alle andere aanbieders van Blokarten in Wijk aan Zee of IJmuiden rijden met goedkope merkloze karretjes rond, maar verkopen dit onterecht onder de naam Blokarten.

In Wijk aan Zee blokarten
Blowkarten in Wijk aan Zee
Blokarten in Wijk aan Zee

Met jongeren zeilen op het strand in Wijk aan Zee

Strandzeilen in Wijk aan Zee is mogelijk vanaf de leeftijd van 12 jaar. Dit in verband met de veiligheid van de jongeren zelf, maar ook die van anderen op het strand. Er is geen ervaring vereist en een instructeur geeft tips en uitleg bij aanvang van het evenement.

Blokarten kan op het strand van Wijk aan Zee worden gecombineerd met eten en andere strandactiviteiten, dus ook voor een sportief feestje of uitje op het strand is blokarten een geweldig idee! Vraag naar de mogelijkheden en beleef een volledig verzorgde dag!

Met een bedrijfsuitje blokarten in Wijk aan Zee

Wanneer u met een bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teamuitje komt strandzeilen Wijk aan Zee bent u verzekerd van veiligheid, kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn dé blokart specialist van Nederland, aangesloten bij de VeBON en TUV gecertificeerd. Met onze luxe beachclub in Noord Holland op het strand van Wijk aan Zee kunnen wij het strandzeilen uitbreiden met heerlijke lunches, BBQ arrangementen en vergadermogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij stellen graag een maatwerk voor jullie samen waarbij blokarting in Wijk aan Zee met teambuilding activiteiten of eventuele andere wensen wordt gecombineerd.

Vrijgezellenfeest blokarten Wijk aan Zee als locatie kiezen?

Ook voor een vrijgezellenfeestje op het strand is blokarting in Wijk aan Zee een absolute aanrader. Kies bijvoorbeeld voor een actief outdoor programma en jullie zijn verzekerd van een onvergetelijke dag blowkarten op een van de mooiste stranden van Nederland. Ook te combineren met andere activiteiten!

Blokarten in Wijk aan Zee tijdens een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiedag

Voor een familiedag blokarten Wijk aan Zee op het oog?

Blokarten in Wijk aan Zee is leuk voor jong en oud. Daarom biedt blokarten de perfecte invulling voor een sportieve familiedag op het strand waarbij iedereen geniet van actie en avontuur! Blokarten kan daarnaast goed worden gecombineerd met andere strandactiviteiten.

Combineer blokarten met een BBQ

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Hierdoor sluiten jullie een fantastische sportieve dag af met blije gezichten! Willen jullie daarom meer advies  of informatie over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

In Wijk aan Zee blokarten en lunchen

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Combineer jullie uitje in Wijk aan Zee met een BBQ of lekkere lunch!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!