Blokarten met BBQ

BBQ op het strand van Wijk aan Zee

Blokarten met BBQ

Blokarten met BBQ als aanvulling op uw bedrijfsuitje, afdelingsuitje of vrijgezellenfeest? Dat staat garant voor een volledig verzorgde stranddag vol snelheid en actie gecombineerd met pure smaaksensatie van de grill!

Als u het blokarten met barbecuen afsluit bent u in elk geval verzekerd van tevreden gezichten bij al uw gasten. Op het strand is namelijk niets zo lekker dan genieten van de ondergaande zon onder het genot van heerlijke geuren en smaken die vers voor u worden bereid!

Alle strandevenementen van Summit Sports worden georganiseerd vanuit onze beachclub de SunSeaBar. Dit moderne en stijlvolle strandpaviljoen op het strand van Wijk aan Zee is dé perfecte locatie voor een geslaagd evenement. De SunSeaBar beschikt over meerdere zalen en terrassen waarbij u overal een eindeloos uitzicht heeft over de Noordzee. De beachclub biedt een grote verscheidenheid aan horecamogelijkheden voor allerlei soorten feesten en bijeenkomsten, van ontbijt tot diner.

Offerte aanvragen

Blokarten met BBQ voor groepen? Ontdek blokarten voor groepen en ontdek hoe strandzeilen samen met een BBQ op het strand de perfecte invulling voor elk bedrijfsuitje vormt!

Blokarten met groepen

Blokarten met BBQ uitbreiden? Speciaal voor groepen biedt Summit Sports naast blokarten uitdagende arrangementen die perfect met een lunch of BBQ kunnen worden uitgebreid. Blokarten is de perfecte groepsactiviteit en biedt een sportieve belevenis voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden voor blokarten met groepen of neem contact op!

Blokarten met groepen

Blokarten met BBQ en een vergadering zorgt voor een totaal verzorgd stranduitje, met een goede combinatie van zakelijk en ontspanning. Een sportieve activiteit als blokarten is een heerlijke break in zakelijke bijeenkomsten op het strand.

Blokarten met BBQ en meeting

Blokarten met BBQ na afloop zorgt voor een volledig verzorgd programma, maar dit kan ook nog worden uitgebreid met een zakelijke meeting! Onze vergaderlocatie in Wijk aan Zee met uitzicht op het strand biedt de perfecte mogelijkheid om een vergadering met activiteiten zoals blokarten te combineren, om af te sluiten met een BBQ.

Vergaderen met activiteiten

blokarten met bbq voor groepen tot 20 personen? Kies dan voor onze chefs choice; een keuzemenu na het blokarten, ideaal voor bedrijfsuitjes en afdelingsuitjes aan zee.

Chef’s Choice

3 gangen diner met als starter een proeverij van Mediterrane delicatessen, keuze uit drie hoofdgerechten (Saté van de haas, Ceasar Salad, SunSeaBurger of Vegan Bowl) en aansluitend een dessert van koffie of thee met kleine zoetigheden. Inclusief friet en salade.
Tot 20 personen.

€ 19,50 p.p.

Chef’s Choice

Blokarten met BBQ voor groepen? De premium BBQ biedt heerlijke variaties van vleessoorten, salades en meer! Ontdek de perfecte aanvulling op een sportief blokart uitje met deze BBQ

BBQ Premium

De BBQ Premium biedt naast saté van de haas, hamburgers, Spaanse BBQ worstjes en gekruide kippenvleugels, aangevuld met aardappelsalade, groene salade en een wisselende seizoenssalade een variatie aan sauzen en brood, alsmede friet met mayonaise.
Vanaf 20 personen.

€ 21,50 p.p.

BBQ Premium

Blokarten met BBQ voor groepen op het strand? De BBQ Deluxe biedt naast heerlijke vleesgerechten ook luxe visgerechten en verschillende salades voor een heerlijke afsluiting van het blokarten.

BBQ Deluxe

De BBQ Deluxe biedt dezelfde invulling aan vlees en wisselende salades als de Premium BBQ, maar daarnaast wordt er bij deze BBQ ook black angus steak, zalm uit de oven met kruidenolie en verse frites met mayonaise geserveerd, alsmede heerlijke salades.
Vanaf 20 personen.

€ 26,50 p.p.

BBQ Deluxe

Blokarten met BBQ organiseren? Informeer of reserveer direct

Summit heeft voor ons een geweldig programma samengesteld met diverse creatieve en sportieve activiteiten. De begeleiding gedurende de dag was super !Het eten en drinken was goed verzorgd met name de BBQ ’s avonds. Summit het een geweldig programma samengesteld dat perfect aansloot op onze wensen!

Oxxio

BBQ na het strandzeilen

Blokarten met BBQ als gezellige afsluiting van de dag? Een geweldig idee, zo bent u verzekerd van het meest complete bedrijfsuitje op de beste manier! Ook kan blokarten met lunch arrangementen of een BBQ worden uitgebreid ter invulling van afdelingsuitjes of een vrijgezellenfeestje! Ontdek de vele varianten van onze blokart arrangementen of ga direct naar alle prijzen van het blokarten voor een overzicht van alle mogelijkheden. Wilt u liever een voorstel op maat voor blokarten met BBQ als afsluiting? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen

Combineer blokarten met BBQ en meer

Blokarten met BBQ is de perfecte invulling voor groepsarrangementen op het strand. Bekijk hier de prijzen voor blokarten!

Prijzen blokarten

Blokarten met BBQ staat garant voor een compleet stranduitje, maar u kunt blokarten ook los reserveren als u liever de sportactiviteit op het strand zelf beleeft, zonder horeca aanvulling!

Prijzen

Blokarten met BBQ voor een groep organiseren aan zee? Bekijk hier de vele sportieve arrangementen ter invulling van groepsuitjes op het strand met blokarten en meer.

Blokart arrangementen

Summits Sports biedt naast blokarten met BBQ of lunch arrangementen ook blokart arrangementen aan in combinatie met een andere sportactiviteit zoals volleybal of skyting!

Arrangementen

Blokarten met BBQ uitbreiden? Bekijk onze luxe beachclub in Wijk aan Zee en ontdek de vele mogelijkheden naast de sportieve activiteiten zoals blokarten!

Beachclub

Onze heerlijke beachclub heeft warme (munt) douches, een afgesloten garderobe, meerdere zalen en terrassen en een prachtig uitzicht, blokarten met BBQ wordt een groot succes!

Beachclub

Blokarten met BBQ en teambuilding

Blokarten is niet alleen een hele sportieve strandactiviteit, het is ook de perfecte teambuilding activiteit voor groepen op het strand! Samen met een uitgebreide BBQ wordt het programma compleet en biedt het de ultieme belevenis voor elk groepsuitje op het strand: actief bezig zijn met een familie of collega’s en samenwerken voor een optimaal resultaat, om vervolgens te genieten van luxe grillgerechten en een drankje als de zon onder gaat. Onze event designers denken graag met u mee over de perfecte invulling en stellen een maatwerk voorstel voor u samen met blokarten en een BBQ!

Offerte aanvragen

Blokarten met BBQ voor groepen

 • Gratis parkeren op groot parkeerterrein
 • 20 minuten rijden van Amsterdam
 • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Milieubewust strandzeilen met de wind als brandstof
 • Verzekerd d.m.v. ongevallen- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Warme (munt) douches aanwezig voor wie zich af wil spoelen.
 • Garderobe om uw spullen veilig op te kunnen bergen
 • Een bemande EHBO post naast de evenementenlocatie
 • Vriendelijke, ervaren en opgeleide instructeurs
 • Geen ervaring nodig, na instructie direct van start
 • Instructeurs zijn in bezit van strandwacht A diploma en EHBO training
 • Lees hier alles over de minimale leeftijden

WKR BEDRIJFSUITJE

Uw bedrijfsuitje op het strand kan ook een WKR uitje worden, wanneer u bijvoorbeeld blokarten met BBQ én vergadering combineert. Vraag naar de mogelijkheden!

WKR personeelsfeest

Weten wat Summit Sports nog meer doet?

Ontdek wat er naast blokarten met een barbecue nog meer mogelijk is

Ga naar Summit Sports