Blokarten met een groep

Op het strand blokarten met een groep en staat garant voor een geweldige belevenis vol actie en snelheid!

Prijzen en arrangementen

Blokarten met een groep

Blokarten direct reserveren voor een groep tot 10 personen kan op de reserveringspagina. Meer dan 10 personen? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier. Er wordt dan tevens een alternatief programma samengesteld voor wanneer de weersomstandigheden blokarten niet toelaten.

Offerte aanvragen

Voor gelegenheden als een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of bij een activiteitenprogramma tijdens een vergadering op het strand is het mogelijk om meerdere activiteiten te combineren. Bijvoorbeeld blokarten en Bubble Soccer of powerkiten. Meer informatie over alle activiteiten die naast blokarten aangeboden worden vind je op de website van Summit Sports. Voor elk gezelschap is op deze manier ene passend programma samen te stellen dat garant staat voor een geweldige belevenis vol actie en avontuur! Bij het strandpaviljoen op het brede strand van Wijk aan Zee kun je blokarten met groepen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten met een grote groep

Blokarten met groep van 50 personen of meer lijkt misschien een hele organisatie, maar niets is minder waar! Dankzij onze jarenlange expertise in de organisatie van arrangementen voor blokarten met groepen kunnen we op maat gemaakte dagen samenstellen die volledig aan al uw wensen voldoen! Vraag hier vrijblijvend om voorstel.

Ook als de groep uit 200 personen bestaat is blokarten een zeer geschikte activiteit als onderdeel van de dag. Combineer blokarten met andere activiteiten zoals powerkiten of 1 van de vele andere activiteiten. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op de activiteitenpagina op de website van Summit Sports.

Blokarten met een groep vrienden
Blokarten met een groep tijdens een vreijgezellenfeest
Blokarten met een groep vrienden

Blokarten met een kleine groep

Met een kleine groep blokarten? Blokarten met een groep tot 10 personen is uitsluitend mogelijk op de actiedagen. Om te voorkomen dat er meer mensen komen dan dat er karts beschikbaar zijn is dit de enige manier om te kunnen blokarten voor gezelschappen tot 10 personen. Het is mogelijk om voor deze actiedagen te reserveren via het formulier op de reserveringspagina. De actiedagen worden gevuld met groepjes van maximaal 10 personen en personen die in het bezit zijn van een cadeaubon. Blokarten kan alleen wanneer het eb is, anders is het strand niet breed genoeg. Bij het beschikbaar stellen van de actiedagen wordt dan ook rekening gehouden met het getij.

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!