Blokarten

Blokarten in speciaal uitgeruste race blokarts over het strand van Wijk aan Zee met Blokart Race Edition

Prijzen en arrangementen

Blokarten zoals het bedoeld is!

Summit Sports was de eerste en grootste aanbieder van blokarten in Europa en heeft de afgelopen 4 jaar de blokart verder ontwikkeld. Vanaf begin 2018 is er een gloednieuw en race model gelanceerd: de Blokart Race Edition®. Hiermee wordt blokarting naar een hoger level gebracht, geheel in Formule 1 sfeer. De blokart is uitgebreid met onder andere een race cockpit, ultra soft race tyres en een snelheidsmeter met on-board radio. Daarnaast worden deelnemers bij ons aangekleed als echte coureurs, met een race overall, handschoenen en helm.

Offerte aanvragen

Alleen evenementenbureau Summit Sports in Wijk aan Zee biedt deze unieke ervaring waarmee milieuvriendelijk en zonder uitstoot geraced kan worden in race blokarts. Er is geen ervaring nodig, na een korte uitleg kunnen jullie zo onderweg. Bovendien is blokarting voor alle leeftijden, maar we houden een minimale leeftijd van 12 jaar aan voor de veiligheid van de bestuurder, maar ook voor die van anderen.

Wat krijg je bij Blokart Race Edition?

Blokart Race Edition voorziet in veel extra’s die de beleving van het karten naar een hoger level tillen. Bovendien beschikt de organisatie over een Vebon / TÜV certificaat en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Veiligheid en zekerheid voor alles.

 • Blokart HD met race cockpit
 • Zeilgrootte passend bij windkracht
 • Blokart Ultra Soft Race Tires
 • Summit Sports Speed System, S4
 • Live on-board support radio
 • Blokart Race Edition track
 • Blokart Race Edition pit lane
 • Blokart Race Edition pitcrew
 • Blokart Race Edition safety official

Als coureur ontvang je van ons de volgende uitrusting:

 • Een race overall
 • Een helm
 • Sand goggles (bril)

Voor extra comfort adviseren wij handschoenen te dragen. U kunt deze zelf meenemen, maar u kunt ook handschoenen kopen bij de check-in balie van Summit Sports voor slechts €5,00 per set.

Voldoende windkracht

De sport is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een belangrijke factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer en vooral bliksem moet zelfs bij het kleinste risico gekozen worden voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen in de gaten wat betreft de windkracht.

Actiedagen en weersomstandigheden

Wanneer men komt karten op actiedagen en gebruik maakt van cadeaubonnen, dan wordt door de organisatie 2 dagen vooraf kenbaar gemaakt of de weersomstandigheden het blokarten toelaten. Wanneer er te weinig wind staat, zal de geplande dag niet door kunnen gaan. Later zal een nieuwe datum gecommuniceerd worden. Hierbij is het wel noodzakelijk opnieuw te reserveren via de website op een dag die u uitkomt. Verloopt de cadeaubon in de tussentijd? Verleng de cadeaubon dan op tijd!

Blokart arrangementen

Summit Sports biedt vele arrangementen, variërend van alleen blokarten tot combinaties met allerlei andere originele activiteiten. Bekijk hier het complete overzicht van de blokart arrangementen.

Blokarten bij de blokarten expert!

Voorafgaand lunchen

Combineer de activiteiten met met een heerlijke lunch bij aanvang. Vers belegde broodjes en een drankje vooraf zodat jullie de middag met voldoende energie van start gaan.

De dag afsluiten met een BBQ

Sluit een sportieve middag af met een uitgebreide BBQ op het strand en drink samen nog een drankje. Er zijn verschillende groottes beschikbaar afhankelijk van grote of kleine eters. Onze eventmanager kan jullie hier meer over vertellen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!