Dagje uit strandzeilen

Tijdens een dagje uit strandzeilen op het brede strand van Wijk aan Zee

Prijzen en arrangementen

Dagje uit strandzeilen

Een dagje uit strandzeilen moet natuurlijk een belevenis worden om nooit meer te vergeten. Samen met vrienden, familie of collega’s kiest u voor een dagje uit strandzeilen als u verzekerd wil zijn van een dag vol actie en avontuur! Strandzeilen, oftewel blokarten, is voor jong en oud een geweldige ervaring! 

Offerte aanvragen

Het is niet moeilijk te leren dus al snel vangen uw zeilen wind en kunt u zelf ontdekken waarom een dagje uit strandzeilen nog steeds zo’n immens populaire strandactiviteit is!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten in Wijk aan Zee

Het strand van Wijk aan Zee is ideaal als locatie voor een dagje strandzeilen. Op nog geen 30 minuten van Amsterdam vindt u een breed strand, een belangrijk aspect voor de mogelijkheid om te kunnen blokarten. Voor zowel bedrijfsuitjes als andere groepsuitjes kunnen wij blokarten in Wijk aan Zee verzorgen inclusief lunch en/of BBQ. Maak aan ons uw wensen kenbaar zodat we voor u een voorstel op maat kunnen maken voor uw dagje uit strandzeilen.

Dagje strandzeilen met vrienden

Een dagje uit strandzeilen met vrienden kan al geboekt worden vanaf 5 personen. Zeker voor sportieve groepen is een dagje uit strandzeilen een absolute aanrader! Een blokart besturen is niet ingewikkeld, na een instructie van 10 minuten is het voor iedereen haalbaar, zodat het voor jong en oud een belevenis wordt om volop van te genieten!

Dagje weg blokarten in Wijk aan Zee
Blokarten aan de Noord Hollandse kust
Dagje uit strandzeilen met vrienden of familie

Dagje strandzeilen met faciliteiten

Alle strandevenementen van Summit Sports worden georganiseerd vanuit ons strandpaviljoen de SunSeaBar. Deze prachtige en moderne locatie in Wijk aan Zee beschikt over diverse faciliteiten zoals warme (munt)douches en een afgesloten garderobe waarmee het de unieke locatie wordt voor een dagje uit strandzeilen!

Dagje uit blokarten met bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Een dagje uit blokarten met uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of wilt u blokarten met kinderen of ouderen? Wij beschikken over de meeste blokart varianten en hebben dan ook voor iedere groep wel een blokart programma.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Dagje uit blokarten op het strand met BBQ of lunch

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!