Dagje weg Noord Holland

Tijdens een dagje weg Noord Holland ontdekken? Kom blokarten in Wijk aan Zee met een gezinsuitje of familie uitje!

Prijzen en arrangementen

Een dagje weg in Noord Holland

Kom blokarten op het speciale evenementenstrand in Wijk aan Zee! Blokarten zorgt gegarandeerd voor actie en blije gezichten als jullie tijdens uw dagje weg Noord Holland bezoeken! En blokarten is ook nog eens makkelijk om te leren, dus voor jong én oud de meest unieke ervaring op het strand! Nadat jullie kort uitleg hebben gehad mogen zelf proberen te blokarten!

Offerte aanvragen

Wij verzorgen tevens speciale blokart arrangementen zodat jullie na dit dagje weg Noord Holland niet snel zullen vergeten!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten met familidag

Blokarten is een geweldige activiteit voor jong en oud, ook voor kinderen! Daarom is blowkarten ideaal ter invulling van een sportieve familiedag op het strand. Het is niet moeilijk en iedereen kan meedoen! Wilt u de familiedag naast blokarten en andere strandactiviteiten uitbreiden met lunch of BBQ? Dat is ook mogelijk, vraag een maatwerk voorstel aan.

Middagje blokarten in Wijk aan Zee

Een dagje uit in Noord Holland op de planning? Wijk aan Zee ligt vlakbij Haarlem en Alkmaar en is de ideale locatie om even een frisse neus te halen tijdens een  sportief dagje aan de kust van de provincie! Wijk aan Zee is het meest ideale strand om strandzeilen te leren en bij onze moderne beachclub kunt u altijd terecht voor een heerlijke lunch, diner of BBQ. Vraag naar de mogelijkheden en beleef Noord Holland op haar best.

Tijdens een dagje weg Noord Holland bezoeken
Luchtfoto van strandlocatie voor een dagje weg in Noord Holland
Locatie voor een dagje weg in Noord Holland

Dagje uit in Noord Holland

Een dagje weg in Noord Holland maar toch sportief bezig zijn in een heerlijke omgeving? Dan is blokarten die ideale activiteit! Omdat blokarten alleen op uitgestrekte vlaktes zoals brede stranden mogelijk is, nemen we u mee naar Wijk aan Zee; dé ideale locatie voor een dagje weg in Noord Holland! Maak kennis met onze prachtige streek wanneer uw gezelschap tijdens uw dagje weg Noord Holland ontdekt!

Dagje weg aan Zee

Een dagje weg aan zee is ideaal ter invulling van elke gelegenheid! Noord Holland heeft met Wijk aan Zee een geweldige locatie voor blowkarten op het strand en wij organiseren met veel liefde en passie uw ideale stranduitje! Ons blokart arrangement bestaat uit een cursus strandzeilen die indien gewenst kan worden uitgebreid met diverse mogelijkheden zoals lunch en/of BBQ. U zult na uw stranduitje of dagje weg Noord Holland nog veel vaker bezoeken!

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!