Familiedag op het strand

Een familiedag of bedrijfsfamiliedag op het strand organiseren met leuke activiteiten zoals blokarten en powerkiten

Prijzen en arrangementen

Familiedag op het strand

Een familiedag op het strand moet leuk zijn voor iedereen. Omdat je bij de organisatie van een familiedag aan zee rekening moet houden met verschillende interesses, leeftijden en condities, is het een uitdaging om passende activiteiten te vinden waar iedereen plezier aan beleeft. 

Offerte aanvragen

Strandzeilen, zoals blokarten ook wel genoemd wordt, is daarom een ideale invulling voor elke familiedag aan het strand! Blokarten is namelijk helemaal niet moeilijk en kan makkelijk geleerd worden!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Sportieve familiedag aan zee

Een blokart besturen is niet ingewikkeld en staat garant voor een geweldige strandactiviteit tijdens de sportieve familiedag of bedrijfs familiedag. Na de instructie van 10 minuten kan iedereen zelfstandig de blokart besturen! Sturen is simpel: met één hand wordt het stuur bediend, met de andere hand bedient men de schoot – touw waarmee dat grote zeil aangetrokken wordt. Zo bepaalt u altijd zelf de snelheid en kunt u gemakkelijk bepalen wanneer u remt of juist accelereert!

Bedrijfsfamiliedag op het strand

Voor het hele bedrijf een familiedag met partner organiseren, inclusief kinderen. Voor de ouders heerlijk ontspannen en elkaar in een andere omgeving dan de werkomgeving leren kennen onder het genot van hapje en/of drankje. Voor de kinderen worden er aparte programma’s samengesteld met spannende strandactiviteiten tijdens de bedrijfsfamiliedag! De gezellige informele setting is een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de familie van collega’s waar je misschien al eens wat over gehoord hebt op de werkvloer.

Activiteiten voor familiedag op het strand
Locatie voor familiedag op het strand
Familiedag op het strand en na afloop dineren of BBQ'en

Volledig verzorgde familiedag

Tijdens uw familiedag op het strand wilt u genieten van alle mensen om u heen en niet bezig zijn met organiseren of regelen, logisch! Wij nemen u alle zorgen en organisatie uit handen zodat u de hele dag kunt genieten van uw volledig verzorgde familiedag aan het strand. Bij onze beachclub in Wijk aan Zee bevinden zich alle benodigde faciliteiten waarmee uw familiedag of bedrijfsfamiliedag op het strand helemaal compleet wordt. Een garderobe of warme (munt)douche na afloop, alles is mogelijk!

Familiedag op het strand met lunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

BBQ’en tijdens familidag op het strand

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!