Mannenuitje racen

Een sportief mannenuitje organiseren op het strand met blokarten als activiteit

Prijzen en arrangementen

Actief mannenuitje blokarten

Blokarten is bij uitstek een van de leukste outdoor activiteiten voor een sportief en actief mannenuitje waarbij actie en snelheid centraal staan. Met blokarts racen op het strand, aangedreven door de wind is hét beste mannenuitje! Dus zijn jullie op zoek naar ideeën voor een stoer mannenuitje of vriendenuitje, zoek niet verder!

Offerte aanvragen

Zijn jullie op zoek naar ideeën voor leuke mannenuitjes in Amsterdam? Wanneer het uitje ook buiten Amsterdam, maar in elk geval in Noord Holland plaats moet vinden, dan is het strand van Wijk aan Zee een prima optie. De evenementenlocatie ligt op slechts 30 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en het OV. Parkeren is bovendien gratis.

Kom racen met blokarts tijdens jullie mannen uitje en beleef de snelheid en sensatie op de mooiste plek van Nederland! Sluit de dag af met een BBQ en een biertje, of zelfs een overnachting als niemand de Bob wil zijn. Wij stellen graag een maatwerk voorstel voor jullie samen.

Mannenuitje of vriendenuitje aan zee

Voor sportieve activiteiten als invulling van jullie mannenuitje of vriendenuitje biedt blokarten.nl uiteenlopende programma’s waarbij actie en avontuur centraal staan. Denk aan gave indoor games (nieuw tab), maar ook andere sportieve strandactiviteiten, zoals Bubble Soccer (nieuw tab). Laat ons gerust eens meedenken met tips en ideeën voor jullie mannenuitje of vrijgezellenfeest. Wij stellen altijd een vrijblijvend voorstel samen maar garanderen wél de leukste mannen uitjes op het strand, zowel in de zomer als in de winter!

Wat is blokarten?

Blokarten kent vele namen en spellingswijzes; blokarting, blow karten, blowcarten, strandzeilen, strandkarten, blo karten, blokkarten, blocarting, maar wat is het nu eigenlijk en wat houdt de sport precies in? Ontdek er alles over en raak zelf enthousiast over dit programma ter invulling van jullie toffe mannenuitje of stoere vriendenuitje! Wat is blokarten?

Blokarten met groepen

Blokarten is niet alleen de perfecte invulling voor een bijzonder mannenuitje, ook voor andere uitjes is de sport een aanrader! Blokarten met een groep is superleuk om te doen en biedt daarnaast altijd ruimte voor teambuilding of andere strandactiviteiten. Ontdek er meer over en vraag een voorstel aan!

Mannenuitjes met karakter

De vrouwen blijven even thuis, vandaag is het mannendag! Wij maken er een onvergetelijke dag van op de mooiste evenementenlocatie van Nederland; het strand van Wijk aan Zee. De snelheid van strandzeilen is niet te evenaren en staat garant voor een fantastische dag die voor alle mannen leuk is. Naast blokarten zijn er nog tal van andere activiteiten te boeken om het programma van jullie mannenuitje helemaal compleet te maken. Maak er een van de meest spectaculaire mannen uitjes ooit van en vraag een maatwerk voorstel aan bij blokarten.nl!

Mannenuitje op het strand in de omgeving van Haarlem
Sportieve activiteiten voor een mannendag op het strand
Blokarten als activiteit tijdens een mannendag

Blokarten met de mannen

Blokarten met een vriendengroep en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten en BBQ’en met de mannen

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!