Mannenuitje

Een mannenuitje organiseren op het strand met blokarten als activiteit

Prijzen en arrangementen

Spectaculair mannenuitje met blokarten

Blokarten is bij uitstek een van de leukste outdoor activiteiten voor een sportief mannenuitje waarbij actie en avontuur centraal staan. Onze evenementenlocatie in Noord Holland ligt op slechts 30 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV. Op zoek naar uitdagende en spectaculaire activiteiten voor jullie mannenuitje of vrienden uitje aan zee? 

Offerte aanvragen

Kom blokarten met een vriendenuitje en beleef snelheid en sensatie op de mooiste plek van Nederland! Wij stellen graag een maatwerk voorstel voor jullie samen. Blokarten is daarnaast ook zeer geschikt voor een sportief vrijgezellenuitje!

Mannenuitje of vriendenuitje aan zee

Voor een sportieve invulling van jullie mannenuitje of vriendenuitje biedt blokarten.nl uiteenlopende programma’s waarbij actie en avontuur centraal staan. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om strandzeilen uit te breiden met andere sportieve strandactiviteiten, zoals volleybal of Bubble Soccer. Laat ons gerust eens meedenken over jullie mannenuitje of vrijgezellenfeest, wij stellen altijd een vrijblijvend voorstel samen maar garanderen wel een onvergetelijke belevenis op het strand!

Wat is blokarten?

Blokarten kent vele namen en spellingswijzes; blokarting, blow karten, blowcarten, strandzeilen, strandkarten, blo karten, blokkarten, blocarting, maar wat is het nu eigenlijk en wat houdt de sport precies in? Ontdek er alles over en raak zelf enthousiast over dit programma ter invulling van jullie mannenuitje of vriendenuitje! Wat is blokarten?

Blokarten met groepen

Blokarten is niet alleen de perfecte invulling voor een spectaculair mannenuitje, ook voor andere uitjes is de sport een aanrader! Blokarten met een groep superleuk om te doen en biedt daarnaast altijd ruimte voor teambuilding of andere strandactiviteiten. Ontdek er meer over en vraag een voorstel aan!

Mannenuitjes met karakter

De vrouwen blijven even thuis, vandaag is het mannendag! Wij maken er een onvergetelijke dag van op de mooiste evenementenlocatie van Nederland; het strand van Wijk aan Zee. De snelheid van strandzeilen is niet te evenaren en staat garant voor een fantastische dag die voor alle mannen leuk is. Naast blokarten zijn er nog tal van andere activiteiten te boeken om het programma van jullie mannenuitje helemaal compleet te maken. Maak er een van de meest spectaculaire mannen uitjes ooit van en vraag een maatwerk voorstel aan bij blokarten.nl!

Blokarten met de mannen

Blokarten met een vriendengroep en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten en BBQ’en met de mannen

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!