Personeelsuitje Noord Holland

Tijdens een personeelsuitje Noord Holland onveilig maken?

Prijzen en arrangementen

Personeelsuitje in Noord Holland

Wanneer u met een personeelsuitje Noord Holland wilt ontdekken op de leukste manier, bieden onze strandactiviteiten uitkomst. Naast strandzeilen, wat de ideale activiteit is op het brede strand van Wijk aan Zee, kunnen we nog veel meer programma’s verzorgen. Bovendien is deze locatie ideaal als u met uw personeelsuitje Noord Holland niet wil verlaten, bijvoorbeeld omdat uw medewerkers hier wonen en werken.

Offerte aanvragen

Vaak krijgen we de vraag of blokarten of strandzeilen in Zandvoort mogelijk is, wanneer mensen voor het personeelsuitje Noord Holland willen aanhouden als locatie. Het Noord Hollandse strand van Zandvoort echter te smal en daarom is er geen vergunning voor blokarten verstrekt door de gemeente. Bovendien kunnen er op de bredere stranden, zoals in Wijk aan Zee, combinatie programma’s worden verzorgd met meerdere sportclinics. Wanneer u voor het bedrijfsuitje Zandvoort op het oog heeft en blokarten niet tot het activiteitenprogramma behoort, kunnen we uiteraard wél een bedrijfsuitje op het strand in Zandvoort verzorgen.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Personeelsuitje ideeën Noord Holland

Misschien weet u alleen dat u met uw personeelsuitje Noord Nederland niet wilt verlaten, maar heeft u nog geen idee van de invulling van het beoogde bedrijfsuitje. In dat geval is het belangrijk dat we eerst kijken naar de samenstelling van de groep. Hierdoor vallen er waarschijnlijk al direct een aantal strandactiviteiten af. Zo is het met een minder sportieve groep bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor een rustiger programma, terwijl een sportieve groep juist wel in zal zijn voor een actief bedrijfsuitje.

Daarbij is het altijd mogelijk om te kiezen voor een iets vrijblijvender programma. In dat geval kiezen de deelnemers pas bij aankomst of ze willen deelnemen aan de strandactiviteiten, die zowel actief als creatief kunnen zijn. Dit is weliswaar een programma met een redelijk vrijblijvend karakter, maar u weet dan wel zeker dat iedereen geniet van het strandevenement.

Met een grotere groep is het tevens mogelijk om verschillende programma’s samen te stellen. Denk hierbij aan een bedrijfsuitje in de strandtent met spannende games, of sportieve activiteiten op het strand.

Actief bedrijfsuitje op het strand van Noord Holland
Personeelsfeest in Noord Holland met blokarten als activiteit
Origineel bedirjfsuitje in Noord Holland organiseren

Een origineel bedrijfsuitje in Noord Holland

Blokarten (ook wel als blowkarten geschreven) is een activiteit die niet bij iedereen bekend is en daarom niet bovenaan de lijst met ideeën voor bedrijfsuitjes te vinden is. Verras de deelnemers met dit leuke bedrijfsuitje aan de kust van Noord Holland en maak er een onvergetelijke dag van! Wanneer de weersomstandigheden outdoor activiteiten niet toelaten is er altijd een gratis alternatief programma beschikbaar.

Het outdoor programma wordt dan vervangen door een indoor bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan leuke indoor activiteiten als pubquiz of dinnergame The Wall, bekijk voor meer informatie over deze activiteiten de de website van Summit Sports.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor ieder groepsuitje ideeën. Omdat geen enkele groep hetzelfde is, adviseren we u om contact met ons op te nemen voor een maatwerk voorstel. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende groepsuitjes, waarbij het programma is afgestemd op uw eigen gezelschap. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een leuk bedrijfsuitje in Noord Holland.

Tijdens een personeelsuitje Noord Holland aandoen als locatie

Teambuilding bedrijfsuitje in Noord Holland

Mocht u op zoek zijn naar een teambuilding personeelsuitje, waarbij samenwerking centraal staat, dan is het beter om te kiezen voor een competitief programma. Sportieve strandactiviteiten zoals Bubble Soccer of volleybal zijn uitermate geschikt voor het échte teambuilding werk, maar ook indoor activiteiten zoals spannende teambuilding games.

Daarnaast kunnen we ook creatieve en rustige groepsactiviteiten verzorgen, bij minder actieve gezelschappen. Zo kunt u met uw bedrijfsuitje Noord Holland ervaren op een unieke manier en er toch een teambuilding personeelsuitje van maken!

BBQ'en of lunchen in conbinatie met een personeelsuitje in Noord Holland

Personeelsuitje met vergadering

Een bedrijfsuitje in Noord Holland organiseren omdat dit gemakkelijk is voor de bereikbaarheid? Ontdek ook onze vergadermogelijkheden en combineer een zakelijke meeting met activiteiten en teambuilding. Wij denken graag met jullie mee!

Personeelsuitje met lunch of diner

Een bedrijfsuitje in Noord Holland is fantastisch in te vullen op het strand van Wijk aan Zee. Onze luxe beachclub in deze provincie biedt namelijk alles wat u nodig heeft voor een heerlijk personeelsuitje met activiteiten, lunch en/of diner.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!