Personeelsuitje Noord Holland

Tijdens een personeelsuitje Noord Holland onveilig maken?

Prijzen en arrangementen

Personeelsuitje in Noord Holland

Personeelsuitje Noord Holland – Wanneer u met een personeelsuitje Noord Holland wilt ontdekken op de leukste manier, bieden onze strandactiviteiten uitkomst. Naast strandzeilen, wat de ideale activiteit is op het brede strand van Wijk aan Zee, kunnen we nog veel meer programma’s verzorgen. Bovendien is deze locatie ideaal als u met uw personeelsuitje Noord Holland niet wil verlaten, bijvoorbeeld omdat uw medewerkers hier wonen en werken.

Offerte aanvragen

Vaak krijgen we de vraag of blokarten of strandzeilen in Zandvoort mogelijk is, wanneer mensen tijdens hun personeelsuitje Noord Holland willen aanhouden als locatie. Hier is het strand echter te smal en is er geen vergunning voor blokarten verstrekt door de gemeente. Bovendien kunnen er op de bredere stranden, zoals in Wijk aan Zee, combinatie programma’s worden verzorgd met meerdere sportclinics.

Gelegenheden

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Ideeen voor een personeelsuitje in Noord Holland

Misschien weet u alleen dat u met uw personeelsuitje Noord Holland niet wilt verlaten, maar heeft u nog geen idee van de invulling. In dat geval is het belangrijk dat we eerst kijken naar de samenstelling van de groep. Hierdoor vallen er waarschijnlijk al direct een aantal strandactiviteiten af. Zo is het met een minder sportieve groep bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor een rustiger programma, terwijl een sportieve groep juist wel in zal zijn voor een competitief strandevenement!

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor ieder groepsuitje ideeën. Omdat geen enkele groep hetzelfde is, adviseren we u om contact met ons op te nemen voor een maatwerk voorstel. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende groepsuitjes, waarbij het programma is afgestemd op uw eigen gezelschap. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een uniek personeelsuitje in Noord Holland.

Tijdens een personeelsuitje Noord Holland aandoen als locatie

Origineel bedrijfsuitje in Noord Holland

Hebben de gasten van uw personeelsuitje Noord Holland nog niet eerder van dichtbij gezien? Dan is blokarten de absolute aanrader voor uw volgende afdelingsuitje! Doordat blokarten vooral geschikt is op een strand zoals dat van Wijk aan Zee, bent u verzekerd van een origineel bedrijfsuitje. Ook als u liever een combinatie wilt maken van activiteiten, maar wel zeker weet dat u met uw personeelsuitje Noord Holland niet verlaat, is onze evenementenlocatie een goede keus.

Daarbij is het altijd mogelijk om te kiezen voor een iets vrijblijvender programma. In dat geval kiezen de deelnemers pas bij aankomst of ze willen deelnemen aan de strandactiviteiten, die zowel actief als creatief kunnen zijn. Dit is weliswaar een programma met een redelijk vrijblijvend karakter, maar u weet dan wel zeker dat iedereen geniet van het strandevenement.

Teambuilding bedrijfsuitje in Noord Holland

Mocht u op zoek zijn naar een teambuilding personeelsuitje, waarbij samenwerking centraal staat, dan is het beter om te kiezen voor een competitief programma. Sportieve strandactiviteiten zoals Bubble Soccer of volleybal zijn uitermate geschikt voor het échte teambuilding werk.

Daarnaast kunnen we ook creatieve en rustige groepsactiviteiten verzorgen, bij minder actieve gezelschappen. Zo kunt u met uw bedrijfsuitje Noord Holland ervaren op een unieke manier en er toch een teambuilding personeelsuitje van maken!

BBQ'en of lunchen in conbinatie met een personeelsuitje in Noord Holland

Personeelsuitje met vergadering

Een bedrijfsuitje in Noord Holland organiseren omdat dit gemakkelijk is voor de bereikbaarheid? Ontdek ook onze vergadermogelijkheden en combineer een zakelijke meeting met activiteiten en teambuilding. Wij denken graag met jullie mee!

Personeelsuitje met lunch of diner

Een bedrijfsuitje in Noord Holland is fantastisch in te vullen op het strand van Wijk aan Zee. Onze luxe beachclub in deze provincie biedt namelijk alles wat u nodig heeft voor een heerlijk personeelsuitje met activiteiten, lunch en/of diner.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!