Personeelsuitje strandzeilen

Ontdek de snelheid van blokarten op het brede strand van Wijk aan Zee

Prijzen en arrangementen

Personeelsuitje strandzeilen

Personeelsuitje strandzeilen – Een personeelsuitje strandzeilen is een geweldig idee! Blokarten is als activiteit zeer geschikt om uw medewerkers flink mee te verrassen tijdens een uitje of om de teambuilding te versterken! Ook tijdens een vergadering kan strandzeilen goed als activiteit worden geïmplementeerd, als start, break of afsluiting van de dag!

Offerte aanvragen

Wilt u tijdens uw personeelsuitje strandzeilen als onderdeel aanbieden van een volledig programma met verschillende activiteiten? Vraag dan een maatwerk voorstel aan bij de Event Designers van Summit Sports!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Leer tijdens uw personeelsuitje strandzeilen

Tijdens een personeelsuitje strandzeilen leren bij Summit Sports is een belevenis op zich! Bekijk de Google reviews over hoe anderen hun personeelsuitje strandzeilen hebben ervaren! We bezorgen jullie een legendarische dag op het strand van Wijk aan Zee. Dit is een speciaal activiteiten- en evenementen strand dat is toegewezen door de gemeente.

Waarom een personeelsuitje blokarten in Wijk aan Zee?

Wilt u tijdens uw personeelsuitje blokarten proberen? Bij Summit Sports in Wijk aan Zee kunt u voor elk type personeelsuitje blokarten boeken. Bedrijven die tijdens eerdere personeelsuitjes blokarten bij ons hebben geprobeerd, zijn razend enthousiast. Dit omdat blokarten zeer spectaculair is en er veel plezier aan wordt beleefd!

Wat kunt u verwachten als u voor uw personeelsuitje blokarten heeft gereserveerd? Wij zorgen voor een warm welkom en een korte introductie met blowkarten, zodat jullie weten wat we gaan doen. U kunt er ook voor kiezen om bij een meer vrijblijvend personeelsuitje strandzeilen als keuze onderdeel toe te voegen in het strandprogramma. Zo kunnen uw gasten tijdens het uitje zelf kiezen voor blokarten, of meedoen aan de andere sportieve activiteiten, creatieve workshops of teambuilding sporten. Door tijdens uw personeelsuitje blokarten mee te nemen in het activiteitenprogramma, krijgt u gegarandeerd veel tevreden gezichten te zien.

Tijdens een personeelsuitje strandzeilen
Locatie voor een bedrijfsuitje met blokarten op het strand
Blokarten op het strand tijdens een personeelsuitje

Personeelsuitje met vergadering

Met een personeelsuitje strandzeilen en ook een zakelijk gedeelte opnemen in het programma? Dat kan! Bij onze luxe strandlocatie met vergaderruimte in Wijk aan Zee kunt u vergaderen met activiteiten zoals blokarten of andere strandsporten en teambuilding activiteiten. Bekijk de mogelijkheden en beleef het zelf!

Personeelsuitje in Noord Holland

Met een personeelsuitje strandzeilen in de provincie Noord Holland? Een fantastisch idee waar jong en oud van zal genieten! Onze strandlocatie is perfect voor blokarten en sportieve personeelsuitjes, waarbij u de mooiste regio van Noord Holland op de leukste manier leert kennen. Lees meer over de mogelijkheden:

Personeelsuitje met lunch

Komt u met uw personeelsuitje strandzeilen? Dan is een uitbreiding met luxe lunch een echte aanrader als start of afsluiting van deze sportieve strandactiviteit!

Strandzeilen met BBQ

Wilt u liever een uitgebreide BBQ op het strand reserveren zodat u tijdens uw personeelsuitje blokarten leert én de gasten trakteert op een smakelijke avond? Ontdek de opties!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!