Blokarten reserveren

Reserveren voor groepen tot 10 personen op de Summit Experience days

Direct reserveren

Individueel blokarten? Dat kan! Om kleine groepjes (tot 10 personen) en groepen met cadeaubonnen de mogelijkheid te geven om in onze nieuwe Blokart Race Edition karts te rijden, organiseren wij speciale actiedagen. Blokart huren? Dat kan! Tijdens de Summit Experience Days kunt u 1 of 2 uur een blokart clinic boeken voor de prijs van €30,- p.p.p.u. Eventueel kunt ook een Clinic Powerkiten reserveren voor de prijs van €25,- p.p.p.u. Beschikbaarheid controleren en reserveren gaat heel makkelijk via onderstaande boekingsmodule.

Meer dan 10 personen? Ga dan het offerteaanvraagformulier. 

Offerte aanvragen

De Summit Experience Days worden georganiseerd op zondagen (en in het laagseizoen ook zaterdagen) waarop het getij gunstig is om te blokarten. Voor blokarten is een breed en hard strand nodig.

LET OP! Indien u reserveert met een cadeaubon/voucher, is het belangrijk dat deze geldig is op de datum van uw activiteit. De cadeaubon dient als betaalbewijs op het strand, en ongeldige cadeaubonnen kunnen helaas niet worden geaccepteerd. Neem eventueel contact op met uw cadeaubonuitgever voor een verlenging van de bon.

1 | Kies aantal personen

2 | Kies activiteit

1u. Blokarten
2u. Blokarten
1u. Blokarten & 1u. Powerkiten
1u. Powerkiten
1u. Blokarten & Blunch (cadeaubon lunch)

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje