Sportief bedrijfsuitje

Een sportief bedrijfsuitje organiseren op het strand met blokarten als activiteit

Prijzen en arrangementen

Sportief bedrijfsuitje met blokarten

Sportieve bedrijfsuitjes – Blokarten is bij uitstek een van de leukste outdoor activiteiten voor een sportief bedrijfsuitje aan het strand. Zeker als u een bedrijfsuitje organiseert voor een actief gezelschap is blokarten een aanrader. De locatie ligt daarnaast op slechts 30 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV.

Offerte aanvragen

Strandzeilen, zoals de sport ook wel genoemd wordt, kan goed gecombineerd worden met andere strandactiviteiten zoals powerkiten, beachvolleybal of Bubble Soccer. Ook als u een sportief bedrijfsuitje wilt combineren met een zakelijk gedeelte, zoals een vergadering aan het strand, bent u bij blokarten.nl aan het juiste adres. Maak dan gebruik van de WKR regeling voor fiscaal voordeel. Vraag gerust meer informatie aan of laat een maatwerk voorstel samenstellen voor uw eigen sportieve uitje door onze creatieve event designers.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Vergaderen met actief gedeelte

Een zakelijke meeting of vergadering kan goed gecombineerd worden met een actief programma, zodat u er eigenlijk een sportief bedrijfsuitje van maakt. Sportieve uitjes op het strand zijn goed voor de teambuilding en dragen bij aan een positieve mindset van alle collega’s. Vergaderen in de buitenlucht met een sportief programma, wat wilt u nog meer?

Sportief afdelingsuitje

Ook als u met alleen de collega’s van de eigen afdeling een uitje op het strand organiseert, bent u met blokarten verzekerd van een leuk programma. Ook in combinatie met andere sportieve activiteiten is blowkarten leuk om te doen, want hoe vaak krijgt men nu de kans om over het strand te scheuren en zoveel actie te beleven? Vraag meer informatie of een maatwerk voorstel aan.

Originele activiteiten voor een sportief bedrijfsuitje
Een sportief bedrijfsuitje organiseren
Zonsondergang op het strand tijdens een actief bedrijfsuitje

Een sportief bedrijfsuitje begint met blokarten

Een clinic strandzeilen begint al goed met een gastvrije ontvangst bij onze luxe beachclub in Wijk aan Zee. Hier is blowkarten goed mogelijk dankzij het brede strand, anders dan in bijvoorbeeld Zandvoort, waar het strand te smal is om te blokarten. Een sportief programma voor uw bedrijfsuitje is eenvoudig samen te stellen met de vele sportieve activiteiten uit ons aanbod. Heeft u speciale wensen voor uw uitje aan zee? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee!

Sportief uitje met het team?

Zijn jullie op zoek naar een actief, sportief uitje met het team of het bedrijf en willen jullie graag genieten van zon, zee en spektakel? Kom dan naar het strand voor een sportief bedrijfsuitje en beleef blokarten op de mooiste plek van Noord Holland! Ook voor een vriendenuitje, een mannenweekend of een teamuitje met een aantal collega’s is strandzeilen een fantastische teambuilding activiteit. Wij adviseren jullie graag over de mogelijkheden en bieden altijd een sportieve combinatie van activiteiten voor jong en oud.

Sportief bedrijfsuitje met teambuilding

Met een sportief bedrijfsuitje blokarten is enorm goed wanneer het doel van de dag is om samenwerking te versterken; teambuildingsuitjes dus! Het strand heeft een heerlijke rustgevende werking en blokarten staat garant voor actie en avontuur; het beste van twee werelden gecombineerd tijdens uw sportieve bedrijfsuitje! Uw medewerkers zullen een actief bedrijfsuitje ervaren en elkaar beter leren kennen in de leukste omgeving van Noord Holland.

Combineren met een lunch

Wist u dat u uw sportieve bedrijfsuitje kunt combineren met een heerlijke lunch bij onze strandtent? Kies uit een van de luncharrangementen.

Combineren met een BBQ

Bij een sportief bedrijfsuitje op het strand hoort natuurlijk ook een barbecue! Kies uit onze uitgebreide BBQ arrangementen voor groepen en vraag een maatwerk voorstel aan.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!