Sportief uitje

Ontdek de snelheid van blokarten tijdens een sportief uitje op het brede strand van Wijk aan Zee

Prijzen en arrangementen

Sportief uitje blokarten

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is een van de meest spectaculaire outdoor activiteiten op het strand en vormt de ideale groepsactiviteit voor een sportief uitje aan zee. Met een actieve groep kan blokarten, eventueel in combinatie met andere sportieve activiteiten, het verschil maken in de beleving van jullie evenement. Onze strandlocatie ligt op slechts 30 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid vlakbij het strandpaviljoen.

Offerte aanvragen

Strandzeilen kan tijdens een sportief uitje ook worden gecombineerd met een zakelijk gedeelte, zoals een vergadering aan het strand. Hierbij komt uw uitje mogelijk ook in aanmerking voor de werkkostenregeling (WKR). Vraag gerust meer informatie aan of laat een maatwerk voorstel samenstellen voor uw eigen sportieve uitje door onze creatieve event designers.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Sportief stranduitje

Bij een sportief uitje is een activiteit als strandzeilen ideaal ter invulling, maar omdat onze evenementenlocatie in Noord Holland zich ook perfect leent voor andere activiteiten is een totaal arrangement voor een sportief strand uitje snel samen gesteld. In combinatie met bijzondere activiteiten zoals Bubble Soccer of beachflingo, met bekende klassiekers zoals volleybal of tennis, maken we er een sportief uitje van met spectaculaire activiteiten én teambuilding activiteiten aan zee. De heerlijke rustgevende werking van het strand leent zich uitstekend voor uitjes aan zee, met strandzeilen wordt het daarnaast ook nog eens een van de meest spectaculaire uitjes die u ooit heeft meegemaakt!

Sportieve uitjes voor teambuilding

Wanneer u een sportief uitje wilt samenstellen met teambuilding activiteiten, denken wij graag mee over de invulling. Reeds jarenlang organiseren wij sportieve uitjes waarbij teambuilding centraal staat. Door teams te maken leert men elkaar op een andere manier kennen en met behulp van actieve sportieve onderdelen wordt de teamspirit gestimuleerd. Naast blokarten, waarbij tijd de uitdaging kan vormen, zijn er nog veel meer strandprogramma’s mogelijk waarbij groepsactiviteiten en teambuilding de basis vormt van jullie sportieve uitje. Laat u inspireren door de mogelijkheden en vraag een maatwerk voorstel aan voor uw eigen sportieve uitje aan zee!

Spotieve uitjes voor mannen op het strand
Sportief uitje in Noord Holland op het strand
Amsterdam en omgeving sportieve activiteiten

Sportief uitje met vergadering

Met blokarten.nl boekt u eenvoudig een sportief uitje inclusief een vergadering aan zee. Onze evenementenlocatie in Noord Holland, waar we blokarten en andere strandactiviteiten aanbieden, biedt een uitstekende vergaderruimte met uitzicht op zee en de mogelijkheid om uit te breiden met barbecue of lunch arrangement.

Spectaculaire uitjes, onze specialiteit

Blokarten.nl is bij uitstek de partner voor de organisatie van spectaculaire uitjes aan zee. Onze sportieve uitjes zijn al jaren een begrip, dankzij de vele bijzondere activiteiten die wij organiseren op het strand. Strandzeilen is de ideale activiteit voor groepen die op zoek zijn naar actie en avontuur maar kan ook goed voor teambuilding uitjes worden ingezet. Naast onze heerlijke horeca arrangementen en de uitstekende vergaderruimte aan zee, waarbij activiteiten tijdens vergaderingen kunnen worden verzorgd, bieden wij altijd een bijzonder programma voor jong en oud. Onze evenementenlocatie in Noord Holland bevindt zich op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam, heeft gratis parkeergelegenheid en biedt ook warme (munt) douches. Wilt u meer informatie of een maatwerk voorstel voor een sportief uitje? Neem contact met ons op!

Een sportief uitje op het strand organiseren in combinatie met een lunch of BBQ

Uitje met je afdeling

Ook als u met alleen de collega’s van de eigen afdeling een sportief uitje op het strand wilt organiseren, bent u met blokarten verzekerd van een leuk programma. Daarnaast kunnen we een maatwerk programma samenstellen met sportieve activiteiten of workshops die voor de hele afdeling leuk zijn om te doen. Lees er meer over of vraag een voorstel aan!

Sportief uitje met BBQ

Bij een sportief uitje kunnen de deelnemers veel energie verbruiken. Kies daarom voor een uitje met barbecue! Onze BBQ arrangementen zijn zeer uitgebreid, lees er meer over!

Sportief uitje met lunch

Bij een sportief uitje hoort een goede maaltijd, ontdek onze luncharrangementen voor groepen en breid uw uitje aan zee uit met een heerlijke maaltijd ter aanvulling op de sportactiviteiten.

Sportieve uitjes met een BBQ of lunch

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!