Sportief vrijgezellenfeest

Ontdek de snelheid van blokarten tijdens een sportief vrijgezellenfeest op het brede strand van Wijk aan Zee

Prijzen en arrangementen

Het meest actieve en sportieve vrijgezellenfeest ooit!

Een actief vrijgezellenfeestje op het strand organiseren met Blokarten als hoofdactiviteit. Dit is bij uitstek een van de leukste outdoor activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest op het strand. Zeker als u een vrijgezellenfeest organiseert voor een sportieve groep is blokarten een absolute aanrader.

Offerte aanvragen

Onze locatie ligt daarnaast op slechts 30 minuten van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV. Strandzeilen, zoals de sport ook wel genoemd wordt, kan gecombineerd worden met tal van andere actieve groepsactiviteiten zoals powerkiten, beachvolleybal of bubble soccer. Ook een actief vrijgezellenfeest met overnachting is mogelijk, naast onze strandtent in Wijk aan Zee bevinden zich meerdere overnachtingsmogelijkheden. Vraag gerust meer informatie aan of laat een maatwerk voorstel samenstellen voor uw eigen actieve vrijgezellenfeest door onze creatieve event designers.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Actief vrijgezellenfeest organiseren

Bij de organisatie van actieve vrijgezellenfeesten komt veel kijken. Zo zijn er altijd een paar in de groep wat minder sportief of moeten er mensen van verder weg komen. Met blokarten.nl kiezen jullie voor een spectaculair programma dat voor iedereen leuk is om te doen. Naast blokarten bieden we tal van andere strandactiviteiten ter invulling van sportieve vrijgezellen feestjes op het strand. Onze locatie is goed bereikbaar en biedt gratis parkeermogelijkheid, dus jullie zijn verzekerd van een volledig verzorgd actief vrijgezellenfeest op het strand! Ook een arrangement is mogelijk voor actieve vrijgezellenfeesten, afhankelijk van jullie wensen en het beschikbare budget. Laat ons gerust meedenken over de invulling van jullie vrijgezellenuitje, wij komen altijd met een origineel en uniek voorstel vol actie en avontuur!

Een sportief vrijgezellenfeest begint met strandzeilen

Een clinic strandzeilen begint al goed met een gastvrije ontvangst bij onze luxe beachclub in Wijk aan Zee. Hier is blowkarten goed mogelijk dankzij het brede strand, anders dan in bijvoorbeeld Zandvoort, waar het strand te smal is om te blokarten. Een sportief programma voor uw bedrijfsuitje is eenvoudig samen te stellen met de vele sportieve activiteiten uit ons aanbod. Heeft u speciale wensen voor uw uitje aan zee? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee!

Origineel vrijgezellenfeest mannen en vrouwen
Tips voor een sportief vrijgezellenfeest - Kom blokarten!
Actief en sportief vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest met overnachting?

Bij de organisatie van jullie vrijgezellenfeest overnachtingsmogelijkheden aan het bekijken? Bij blokarten.nl helpen we je graag verder! Naast onze strandlocatie bevindt zich een luxe hotel maar ook als jullie een vrijgezellenfeest met betaalbare overnachting willen uitbreiden zijn er mogelijkheden in Wijk aan Zee. Wij denken graag mee en geven tips over de mogelijkheden op basis van jullie wensen.

Waarom een sportief vrijgezellenfeestje op het strand?

Strandzeilen is bij uitstek de ideale activiteit voor een actief vrijgezellenfeest, zeker als de vrijgezel wel van een uitdaging houdt. Ontdek alles over blokarten als sportieve groepsactiviteit ter invulling en maak jullie vrijgezellenfeest arrangement compleet met een heerlijke BBQ op het strand.

Vrijgezel gratis

Zijn jullie met min. 11 personen en boeken jullie minimaal 2 activiteiten met een BBQ na afloop? Dan doet de vrijgezel GRATIS mee met de activiteiten en de barbecue. Tevens krijgt hij of zij een extra cadeau van blokarten.nl: GRATIS uitje voor het bruidspaar (blokarten en powerkiten) t.w.v. € 100,-.

Actief vrijgezellen feest met lunch

Bij een sportief en actief vrijgezellenfeestje hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd. Onze luncharrangementen op het strand zijn ideaal ter aanvulling op jullie vrijgezellenfeest arrangement. Ontdek de mogelijkheden!

Actief vrijgezellenfeest met BBQ

Strandzeilen kost best wel even energie, maak jullie actieve vrijgezellenfeestje dan ook helemaal af met een van onze BBQ arrangementen en geniet van de ondergaande zon als afsluiting van een sportieve dag!

Vrijgezellenfeest locatie aan zee

Bij onze strandtent in Wijk aan Zee beleeft u een geweldig sportief vrijgezellenfeest op de mooiste locatie van Noord Holland. Onze beachclub is goed bereikbaar, heeft warme douches en gratis parkeermogelijkheid.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!