Strandactiviteiten

Sportieve activiteiten en teambuilding activiteiten voor een uitdagend programma tijdens jullie uitje op het strand

Prijzen en arrangementen

Sportieve strandactiviteiten naast blokarten

Actieve strandactiviteiten – Naast blokarten kunnen wij nog veel meer sportieve strand activiteiten verzorgen, ook in combinatie met blokarten of een zakelijk gedeelte zoals een vergadering! Van sportieve strand activiteiten die teambuilding en samenwerking versterken tot creatieve strand activiteiten en workshops.

Offerte aanvragen

In overleg stellen we altijd een leuk programma samen voor jullie bedrijfsuitje, teamuitje, afdelingsuitje of personeelsfeest. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om aanspraak te maken op de werkkostenregeling (WKR) wanneer u een zakelijk onderdeel in het programma heeft opgenomen, naast de strand activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een voorstel voor uw eigen strandevenement.

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Blokarten 1 van de meest spectaculaire activiteiten

Strandzeilen, zoals blokarten ook wel wordt genoemd, is een van de meest spectaculaire strandactiviteiten van dit moment. Het is niet moeilijk om te leren, zodat jong en oud plezier beleeft aan deze sport. Willen jullie liever (gedeeltelijk) rustige strandactiviteiten in het programma opnemen? Ook dat is mogelijk, wij maken er altijd een uitdagende dag van. Ook teambuilding activiteiten behoren tot de mogelijkheden, of bijzondere activiteiten zoals powerkiten en Bubble Soccer. Laat ons weten waar jullie voorkeur naar uit gaat en wij denken graag mee over de invulling, zodat jullie met de leukste strandactiviteiten het meest memorabele bedrijfsuitje ooit beleven!

Strandactiviteiten tijdens vergadering aan zee

Strandactiviteiten tijdens een vergadering inplannen biedt een welkome afwisseling met het zakelijke gedeelte van de meeting. Even het hoofd leegmaken en uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee, zodat men weer met frisse moed de vergadering in kan. Hebben jullie naast blokarten ook voorkeur voor andere strandactiviteiten of willen jullie zeker zijn van een slechtweerprogramma? Bij blokarten.nl is het mogelijk, dankzij de unieke vergaderlocatie aan zee waarbij ook uitbreiding met horeca tot de mogelijkheden behoort. Gratis parkeren en ook nog eens vlakbij Amsterdam!

Blokarten strandactiviteiten
Bubbel Voetbal strandactiviteiten
Strandactiviteiten locatie

Teambuilding strandactiviteiten

Teambuilding strandactiviteiten zijn geweldig ter invulling van vrijgezellenfeesten, afdelingsuitjes of een mannen uitje aan de kust. Snelheid, actie en avontuur staan met blokarten centraal, maar om de teamspirit te stimuleren kunnen we het programma ook in teamverband uitvoeren, waarbij een combinatie met teambuilding strand activiteiten zoals volleybal of bubble soccer het verschil maakt!

Als evenementenbureau in Noord Holland zijn wij al jarenlang de partner bij uitstek voor uiteenlopende teambuilding uitjes op het strand. Ook met u denken wij graag mee over de leukste invulling waarbij voor jong en oud strand activiteiten in het programma worden opgenomen. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel of meer informatie over de mogelijkheden op het strand in Wijk aan Zee!

Sportieve strandactiviteiten voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje

Strandactiviteiten met slecht weer programma

Ontdek de snelheid van blokarten – ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd – op het brede strand van Wijk aan Zee met de zekerheid van een alternatief programma bij slecht weer!

Strandactiviteiten met lunch

Met onze lunch arrangementen voor groepen en uitjes bent u voorafgaand of na afloop van de strand activiteiten verzekerd van heerlijke broodjes en soepen. Kies uit de mogelijkheden!

Strandactiviteiten met BBQ

Bij een sportief uitje op het strand vol uitdagende strand activiteiten hoort natuurlijk een barbecue! Kies uit onze BBQ arrangementen en breid het programma uit met fantastische grill gerechten.

BBQ'en of lunchen in conbinatie met sportieve strandactiviteiten

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!