Teambuilding bedrijfsuitje

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten

Prijzen en arrangementen

Teambuilding bedrijfsuitje op het strand

Een teambuilding bedrijfsuitje op het strand worden gegarandeerd een succes met een combinatie van onze sportieve strandactiviteiten waarbij samenwerken centraal staat. Naast blokarten kunnen wij een gevarieerd programma samenstellen van leuke teambuilding activiteiten, zowel indoor als outdoor.

Offerte aanvragen

Omdat een programma gemaakt wordt afhankelijk van de wensen, kan dit prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een vergadering op het strand. Speciale wensen voor het bedrijfsuitje op het strand? Laat het ons weten, wij zijn uw specialist in teambuilding bedrijfsuitjes.

Wat zijn de meest populaire activiteiten?

Allereerst is blokarten natuurlijk een activiteit die in geen enkel activiteitenprogramma mag ontbreken. Omdat blokarten niet overal is toegestaan komen veel bezoekers speciaal voor deze sport naar Wijk aan Zee. Het  is mogelijk om te blokarten met een eigen kart, maar ook om af te wisselen met een collega of tegen andere teams te strijden. Omdat voor de invulling van een bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten blokarten alleen niet voldoende is, is er ook een ruime keuze aan andere activiteiten. Voor een overzicht van alle activiteiten bezoek je de website van Summit Sports, waar Blokarten.nl onderdeel van is.

Blokarten op het strand - teambuilding bedrijfsuitje
Beachclub voor het doen van teambuilding activiteiten
Bubbel voetbal teambuilding activiteit

Teambuilding met Bubbel Voetbal

Bubble Voetbal is een hilarische teamsport waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de bal in het doel te krijgen. De deelnemers rennen in het rond in een grote opblaasbal en botsen en rollen tegen elkaar aan. Dit zorgt natuurlijk voor veel gelach en plezier en draagt daarom bij aan een onvergetelijke dag op het strand.

Lacrosse als teambuilding activiteit

Lacrosse is een spectaculaire sport waarbij een combinatie van basketbal, voetbal en gecombineerd wordt. De sport draait om inzicht, behendigheid en communicatie. Samenwerking is dan ook een belangrijk aspect, waarbij de sport zich goed leent als teambuilding activiteit.

Naast de sportieve outdoor teambuilding activiteiten worden er ook indoor teambuilding activiteiten georganiseerd. Voor alle teambuilding activiteiten bezoek je de website van Summit Sports.

Bedrijfsuitje teambuilding op het strand

Teambuilding bedrijfsuitje vlakbij Amsterdam

Wanneer jullie voor een bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten Amsterdam als centraal punt hebben gekozen, denk dan ook eens aan het strand! Een teambuilding strandprogramma bevindt zich namelijk op slechts 30 minuten van Amsterdam en onze beachclub is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Naast blokarten kunnen we veel teambuilding activiteiten combineren in een activiteitenprogramma dat voor jong en oud leuk is. Het strand is de ideale locatie en biedt vele extra mogelijkheden zoals een combinatie met lunch of barbecue aan zee. Ontdek hoe jullie met onze teambuilding activiteiten Amsterdam niet ver achter je hoeft te laten en kunt genieten van zon, zee en strand!

Een teambuilding bedrijfsuitje op het strand organiseren

Strandactiviteiten met lunch

Een teambuilding strand activiteit kunt u gemakkelijk combineren met een van onze heerlijke lunch arrangementen. Zie de pagina blokarten met lunch voor alle lunchmogelijkheden.

Strandactiviteiten met BBQ

De perfecte afsluiting voor een teambuilding strand activiteit is natuurlijk een strand BBQ. Ontdek welke BBQ op het strand past bij jullie op de pagina blokarten met BBQ

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!