Teamuitje strandzeilen

Gaan jullie tijdens jullie teamuitje strandzeilen en de snelheid van deze karts ervaren?

Prijzen en arrangementen

Teamuitje strandzeilen

Als u er voor kiest om tijdens uw teamuitje strandzeilen als onderdeel te implementeren, bent u verzekerd van blije gezichten en een prachtige herinnering! Summit Sports is dé blokart specialist van Noord Holland die tijdens ieder teamuitje blokarten kan combineren met originele strandactiviteiten voor bijzondere evenementen op de mooiste strandlocatie van Nederland! 

Offerte aanvragen

Voor zakelijke groepen of privé uitjes en van jong tot oud kan als teamuitje strandzeilen worden georganiseerd!

Blokarten als activiteit bij...

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Teambuilding voor teamuitjes

Strandzeilen is een leuke individuele strandactiviteit maar kan ook goed ingezet worden voor teambuilding uitjes op het strand. Wilt u met uw teamuitje strandzeilen combineren met een zakelijke meeting of andere strandactiviteiten? Ook dat is mogelijk. Laat u inspireren of neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Wat is strandzeilen

Met een teamuitje strandzeilen, wat houdt dat nou eigenlijk in? Strandzeilen is een andere benaming voor blokarten, waarbij men op een soort driewielers over het strand scheurt met de wind in het zeil. Strandzeilen is voor teamuitjes een leuke sportieve activiteit die door jong en oud beoefend kan worden! Lees meer over strandzeilen!

Beleef het strand en kom met jullie teamuitje strandzeilen

Summit Sports is dé blokart specialist! Als Europa’s eerste en grootste aanbieder van blokarten, verzekeren wij u van een legendarische dag als u tijdens uw teamuitje strandzeilen leert in Wijk aan Zee. Wilt u tijdens uw teamuitje strandzeilen combineren met meerdere originele teambuildingsactiviteiten of strandprogramma’s?  Ga voor een overzicht van alle teambuilding activiteiten naar Summit Sports website.

Teamuitje blokarten in Wijk aan Zee
Teamuitje strandzeilen in Wijk aan Zee
Teamuitje blowkarten in Wijk aan Zee

Teamuitje met snelheid en actie!

Wanneer u ter invulling van uw teamuitje strandzeilen kiest als groepsactiviteit op het strand, bent u verzekerd van snelheid en actie! Laat u door onze Event Designers verrassen met creatieve concepten zoals een teamuitje blokarten in het donker, blokarten met GPS of blokarten met Go Pro’s!

Strandzeilen tijdens een bedrijfsuitje

Naast teamuitjes en afdelingsuitjes organiseren we ook voor het hele bedrijf evenementen met blokarten als activiteiten op het strand. Tevens is het mogelijk om naast strandzeilen een combi te maken met andere sportieve strandactiviteiten.

Teambuilding, wie haalt de hoogste snelheid?

Blokarten is de perfecte sportieve strandactiviteit voor teamuitjes maar heeft ook een belangrijk teambuilding aspect. De snelheid en het parcours nodigen al snel uit voor een kleine competitie. Wie haalt de hoogste topsnelheid? Wie legt het rondje het snelst af? De mannen tegen de vrouwen? Werk samen in teams en versla jullie tegenstanders!

Vergaderen met activiteiten

Naast strandzeilen of blokarten en andere teambuilding activiteiten kunt u het teamuitje ook uitbreiden met een vergadering of zakelijke presentatie op het strand. Onze vergaderlocatie met uitzicht op zee leent zich hier uitstekend voor.

Teamuitje in Noord Holland

Omdat het strand van Wijk aan Zee zich, samen met nog een aantal andere kustplaatsen, zo goed leent voor strandzeilen, organiseren wij teamuitjes met strandzeilen vaak in de provincie Noord Holland. De bredere stranden zijn nodig om goed te kunnen draaien en daarbij bevindt zich een perfecte strandlocatie met vergadermogelijkheden in Wijk aan Zee. Heeft u bijzondere wensen of wilt u dat wij meedenken over een goede locatie voor jullie teamuitje? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!