Vergaderen aan het strand

Sportief vergaderen aan het strand van Wijk aan Zee in een beachclub met alle benodigde faciliteiten

Prijzen en arrangementen

Blokarten met een groep

Vergaderen in een inspirerende omgeving zoals aan het strand is goed voor de geest, de teambuilding en de mindset van alle deelnemers. Heeft u een zakelijke meeting te plannen en zoekt u een unieke vergaderlocatie? Dan is de vergaderruimte in onze beachclub aan zee een absolute aanrader.

Offerte aanvragen

Tevens kunnen wij zowel een ochtendvergadering als een middagvergadering plannen met indien gewenst een actief gedeelte. Zo combineert u vergaderen aan het strand met leuke strandactiviteiten om even het hoofd leeg te maken en te genieten van de buitenlucht. Onze outdoor strandactiviteiten zijn daarnaast ideaal voor teambuilding doeleinden, vraag gerust om een maatwerk voorstel voor uw eigen vergadering aan de kust! Lees hier over wat blokarten is.

Vergaderlocatie aan zee in Noord Holland

Vergaderen op het strand kan erg goed bij onze luxe beachclub in Noord Holland. Het strand van Wijk aan Zee is zeer breed, wat ideaal is voor blokarten en andere sportieve activiteiten. De vergaderruimte is ruim en biedt alle vergaderfaciliteiten die u nodig heeft. Tevens kunnen wij het programma uitbreiden met horeca arrangementen zoals lunch, diner of barbecue. Wilt u vergaderen aan het strand met een workshop? Of bent u op zoek naar een spreker of teambuilding gedeelte tijdens de meeting? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee!

Vergadering aan zee organiseren

Vergaderen aan het strand vraagt om een goede organisatie. Naast gratis parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer heeft u waarschijnlijk speciale eisen waaraan de vergaderruimte aan zee moet voldoen. Een beamer, scherm, microfoon en de mogelijkheid om de vergadering te voorzien van een actieve break met strandactiviteiten, het zijn allemaal elementen die een vergadering aan zee compleet maken. Vergaderen met uitzicht op zee is ontspannend en bij de vergaderlocatie van onze strandtent in Wijk aan Zee ontbreekt het u aan niets. Wilt u vergader breaks, een sportieve vergader onderbreking of juist een creatieve workshop waarbij teambuilding centraal staat opnemen in het programma? Laat het ons weten, wij maken er een compleet dag arrangement van!

Vergaderen aan het strand op het terras van het strandpaviljoen
Vergaderen aan het strand - Beachclub als vergaderlocatie
Inspirerende vergaderlocatie op het strand

Actieve meetings en vergaderingen aan het strand

Actief vergaderen is dé term van nu. Door vergaderen, strand en activiteiten te combineren wordt de kans dat bepaalde doelen worden behaald vele malen groter. Gemotiveerd vergaderen kan op het strand veel beter dan op een andere locatie. Onze vergaderruimte is dan ook ideaal voor actieve meetings en bijeenkomsten waarbij het zakelijke karakter dient te worden ondersteund door recreatie en een ontspannen sfeer. Met uitzicht op zee en gratis parkeergelegenheid is onze beachclub in Wijk aan Zee de ideale vergaderlocatie aan de Nederlandse kust.

Vergaderen met activiteiten

Als u gaat vergaderen aan het strand mogen een aantal leuke strandactiviteiten eigenlijk niet ontbreken. Naast blokarten organiseren we vele sportieve teambuilding activiteiten die perfecte aanvulling bieden op een vergadering of presentatie aan zee. Gebruik de activiteiten als leuke break tussen de vergadering door en maak er zo een dag vullend programma van!

Werkkostenregeling (WKR)

Onze vergaderlocatie aan zee is ideaal voor vergaderen op het strand maar biedt ook vele mogelijkheden om er een sportief bedrijfsuitje van te maken. Daarnaast is het mogelijk om met een combinatie gebruik te maken van de werkkostenregeling.

Vergaderen met lunch

Vergaderen aan het strand is pas echt compleet met een heerlijke lunch tussen de middag. Op onze pagina blokarten met lunch vindt u meer informatie over de lunch mogelijkheden.

Vergaderen met BBQ

Als u een middagvergadering plant maakt u het vergaderen aan het strand helemaal af met onze barbecue arrangementen. Zie onze pagina blokarten met BBQ voor meer informatie.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!