Vergaderen met activiteiten

Vergaderen in Noord Holland met activiteiten zoals blokarten en powerkiten, een diner, BBQ én overnachting!

Prijzen en arrangementen

Vergaderen met activiteiten op het strand

Op zoek naar gave vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam, eventueel met overnachting? Wat dachten jullie van een bijzondere vergaderlocatie met activiteiten op het strand?

Bekijk impressie van vergaderlocatie

Tussen de vergadering door doen jullie leuke activiteiten zoals blokarten en het hilarische Bubbel Voetbal. Na afloop dineren of BBQ’en jullie in de beachclub en na afloop overnachten jullie in een hotel in Wijk aan Zee.

Offerte aanvragen

Doordat men even het hoofd leeg kan maken in de buitenlucht hebben vergaderbreaks een zeer positief effect op het doel van de dag hebben. Combineer de vergadering, meeting of productpresentatie met sportieve strandactiviteiten en workshops. Naast strandzeilen is er op het gebied van sportieve activiteiten nog veel meer mogelijk op het strand van Wijk aan Zee. Bekijk de activiteitenpagina op de website van Summit Sports

Vergaderen, presentatie, kickoff meeting of sales meeting

Vergaderen op het strand wordt een echte belevenis bij Summit Sports. Volledig verzorgd met drankjes en hapjes naar keuze en verse rijkelijk belegde broodjes. Bekijk voor een impressie de pagina met lunches. Uiteraard zijn een WiFi verbinding, LCD scherm, flip-over, blocnotes en pennen aanwezig. Bekijk alle vergaderarrangementen en kom ook eens vergaderen aan zee. Uiteraard is jullie vergadering op het strand inclusief alle benodigde vergaderfaciliteiten.

  • Blocnote, pennen
  • Flip over en stiften
  • Scherm en beamer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi

Vergaderen in de natuur

Wilt u ook eens in de natuur vergaderen? Kom dan naar het strand en combineer het zakelijke gedeelte met een van onze geweldige activiteiten, zoals blokarten! Een vergaderbreak inlassen is zeer nuttig, omdat iedereen dan de tijd heeft om het hoofd even leeg te maken. Daarnaast is blokarten al helemaal een aanrader, want het is helemaal niet moeilijk te leren en de clinic duurt niet lang. Hierdoor kan iedereen snel weer aan de slag en geniet men toch van het feit dat u heeft gekozen voor een vergaderlocatie in de natuur.

Een vergadering met outdoor activiteiten, draagt net als blokarten bij aan een gevoel van samenwerking en sportiviteit. Dankzij onze inspirerende vergaderlocatie met uitzicht op zee kunt u dit maal anders vergaderen dan normaal. Hiermee zult u alle deelnemers gegarandeerd tevreden stemmen, wat vervolgens weer bijdraagt aan het bereiken van belangrijke doelen.

Buiten vergaderen

Buiten vergaderen is dé trend van nu! Anders dan anders vergaderen is meer dan alleen een hype, want ook in de praktijk blijkt vaak dat dit een gunstig effect heeft. Daarnaast is het een welkome verrassing voor deelnemers, wanneer u kiest voor inspirerende vergaderbreaks. Met ons ruime aanbod aan sportieve activiteiten en teambuilding concepten zorgen wij voor een passend vergaderprogramma.

Bovendien kunt u vergaderen met activiteiten én heerlijke horeca mogelijkheden uitbreiden, zodat u een totaal verzorgde outdoor vergadering beleeft. Tevens kunnen wij vergaderen met activiteiten verzorgen die het thema van uw meeting ondersteunen. Hierdoor wordt de boodschap van de dag versterkt. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw vergadering, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bijzondere vergaderlocatie met overnachting

Bij onze bijzondere vergaderlocatie kunt u naast activiteiten ook een overnachting bij reserveren. Naast de vergaderlocatie aan zee bevindt zich namelijk een heerlijk hotel met een groot aantal kamers. Na het vergaderen met activiteiten en eventueel een BBQ of diner kan iedereen genieten van een ontspannen overnachting. Daarnaast beschikt onze unieke locatie over een grote GRATIS parkeerplaats aan de kust, in tegenstelling tot andere kustplaatsen.

Ook op zonnige en drukke dagen voorziet deze gratis parkeerplaats ruimschoots in het aantal beschikbare plekken. Geniet van een echt zorgeloze dag vergaderen met overnachting aan zee.

Vergaderen in een tipi tent

Vergaderen op het strand in een tipi tent, gecombineerd met sportieve activiteiten zoals strandzeilen aan de kust. De moderne locatie beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten. Indien gewenst kan rekening gehouden worden met de WKR regeling. Bekijk alle vergaderarrangementen op het strand van Wijk aan Zee, of neem contact met een van onze eventmanagers via het contactformulier.

Anders vergaderen met vergaderbreaks

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie waar u anders vergaderen met vergaderbreaks kunt combineren, dan bieden onze arrangementen uitkomst. Buitengewoon vergaderen met activiteiten doet u natuurlijk op het strand, want nergens zijn de combinatie mogelijkheden zo uitgebreid als aan de kust! Ontspannen vergaderen en overnachten aan zee, uitdagende teambuilding activiteiten en heerlijk eten in gemoedelijke sferen.

Tevens is het in veel gevallen mogelijk om gebruik te maken van de werkkostenregeling (WKR) wanneer u gaat vergaderen met activiteiten. Hierbij blijft het zakelijke karakter van het evenement namelijk behouden en daarmee zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Tevens kunt u kiezen voor vergaderen met teambuilding activiteiten die het thema van de meeting ondersteunen. Strandzeilen, of blokarten, is hierbij een absolute aanrader!

Heidag locatie aan zee

Een heidag op de hei vieren is eigenlijk een beetje achterhaald, tegenwoordig is het strand minstens net zo populair. Dit heeft vooral te maken met de vele mogelijkheden die het strand te bieden heeft. Ook vergaderen en overnachten aan de kust is ook een vraag die blijft groeien, zeker bij meerdaagse vergaderingen. Dit wordt mede veroorzaakt doordat bedrijven steeds vaker inspirerend willen vergaderen.

Juist aan de kust, waar u kunt vergaderen met uitzicht op zee, is dit goed mogelijk. Zeker bij de organisatie van een heidag is het belangrijk om een geschikte locatie te vinden, want hierbij wilt u de hele dag de aandacht van de deelnemers vasthouden. Bovendien kunt u tijdens een heidag naast vergaderen met activiteiten genieten van de uitstekende keuken.

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!