Vrijgezellenfeest blokarten

Een bachelor party aan zee organiseren? Kom tijdens het vrijgezellenfeest blokarten!

Prijzen en arrangementen

Blokarten, spelletjes en opdrachten

Op zoek naar tips en ideeën voor een vrijgezellendag voor mannen én voor vrouwen? Blokarten is een door de wind aangedreven kart waarmee je over het strand kunt racen. Blokarten is sportieve activiteit die goed is te combineren met rustige activiteiten zoals spannende games en opdrachten in de strandtent. De blokart locatie ligt om de omgeving van Amsterdam en is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar,

Offerte aanvragen

Blokarten is een activiteit geschikt voor zowel de heren als de dames, jong en oud en vereist geen ervaring. Kiezen jullie daarom voor een vrijgezellenfeest met de mannen of met de vrouwen, óf wordt het een vrijgezellenfeest waarbij de mannen én vrouwen tegen elkaar kunnen strijden? Race over het strand met een door de wind aangedreven kart en haal de hoogste topsnelheid of de snelste rondetijd voor een sportief en origineel vrijgezellenfeest aan de Noord Hollandse kust.

Vrijgezellenfeest activiteiten

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie en ideeën voor de invulling van een vrijgezellenfeest, dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt voor een origineel vrijgezellen uitje. Zowel voor een kleine groep (vanaf 10 personen), als voor een grote groep. Blokarten is te combineren met spannende spelletjes en opdrachten in de beachclub. De spellen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De games openen in een nieuw tabblad op de website van Summit Sports.

Naast de games zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten zoals het grappige Bubbel Voetbal (nieuw tab) waarbij de teams in een grote opblaasbal op het strand tegen elkaar voetballen. Of powerkiten (nieuw tab) met een vlieger waarbij het nog een flinke opgave is om de kite in bedwang te houden als er een goede wind staat.

Actief vrijgezellenfeest

Met een vrijgezellenfeest strandzeilen is spectaculair en onvergetelijk! Om er een echt actief vrijgezellenfeest van te maken kunnen we de dag ook uitbreiden met andere sportieve strandactiviteiten zodat jullie een van de meest sportieve vrijgezellenfeesten ooit beleven. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jullie eigen actieve vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest met overnachting

Komen jullie met het vrijgezellenfeest strandzeilen, eten én willen jullie graag blijven voor een feestelijke afsluiting op het strand? Dan is een overnachting in het luxe hotel naast onze locatie in Wijk aan Zee een absolute aanrader. Vraag gerust naar de mogelijkheden of laat een totaalprogramma samenstellen voor een volledig verzorgd vrijgezellenuitje aan zee.

Bubbel Voetbal in combinatie met blokarten tijdens een vrijgezellenfeest
Tijdens een vrijgezellenfeest blokarten op het strand
Locatie voor een vrijgezellenfeest aan zee

Vrijgezellendag blokarten met slecht weer programma

Om te kunnen blowkarten is er voldoende wind nodig. Er zijn alternatieve programma’s beschikbaar die in overleg ingevuld kunnen worden wanneer blokarten niet door kan gaan. Bij alle vrijgezellenfeesten bieden wij de mogelijkheid voor alternatieve programma’s bij slecht weer zodat de dag altijd door kan gaan.

Actief vrijgezellenuitje op het strand

Vrijgezellenuitje strandzeilen – De vrijgezellendagen blokarten  worden georganiseerd vanuit ons strandpaviljoen de SunSeaBar in Wijk aan Zee. Dit moderne en stijlvolle strandpaviljoen op het strand van Wijk aan Zee is dé locatie om jouw vrijgezellenfeest te laten slagen! De SunSeaBar beschikt over meerdere zalen en terrassen met fantastisch uitzicht op de Noordzee. Breid jullie vrijgezellenfeest strandzeilen / blokarten uit met een uitgebreide lunch of barbecue op het strand of kies voor een strandontbijt om jullie sportieve vrijgezellenfeest goed mee te beginnen! Daarnaast biedt de SunSeaBar verschillende extra faciliteiten zoals warme (munt)douches en afgesloten garderobe’s. Deze extra faciliteiten en de andere mogelijkheden maken van SunSeaBar ‘de locatie’ voor een volledig verzorgd actief vrijgezellenfeest strandzeilen!

Vrijgezellendag afsluiten met een BBQ

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee! De vrijgezel doet bovendien gratis mee.

Vrijgezellendag met lunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBEL VOETBAL

Combineer blokarting met Bubbel Voetbal! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!