Vrijgezellenfeest strandzeilen

Gaan jullie tijdens het vrijgezellenfeest strandzeilen?

Prijzen en arrangementen

Vrijgezellenfeest strandzeilen

Vrijgezellenfeest strandzeilen, ook wel blokarten of blowkarten genoemd. Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk die speciale gebeurtenis worden waar je als vriendengroep nog jarenlang met veel plezier aan terug denkt. 

Offerte aanvragen

De organisatie van het vrijgezellenfeest is dan ook een belangrijke taak, maar niet de gemakkelijkste! Want wát ga je doen? Wát is nu een strandactiviteit die typisch past bij een actief vrijgezellenfeestje en waar iedereen plezier aan zal beleven? Blokarten op het strand van Wijk aan Zee natuurlijk! Heerlijk op het strand genieten van snelheid, actie en veel gezelligheid.

Actief vrijgezellenfeest

Met een vrijgezellenfeest strandzeilen is spectaculair en onvergetelijk! Om er een echt actief vrijgezellenfeest van te maken kunnen we de dag ook uitbreiden met andere sportieve strandactiviteiten zodat jullie een van de meest sportieve vrijgezellenfeesten ooit beleven. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jullie eigen actieve vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest met overnachting

Komen jullie met het vrijgezellenfeest strandzeilen, eten én willen jullie graag blijven voor een feestelijke afsluiting op het strand? Dan is een overnachting in het luxe hotel naast onze locatie in Wijk aan Zee een absolute aanrader. Vraag gerust naar de mogelijkheden of laat een totaalprogramma samenstellen voor een volledig verzorgd vrijgezellenuitje aan zee.

Vrijgezellendag blokarten met slecht weer programma

Om te kunnen blowkarten is er voldoende wind nodig. Er zijn alternatieve programma’s beschikbaar die in overleg ingevuld kunnen worden wanneer blokarten niet door kan gaan. Bij alle vrijgezellenfeesten bieden wij de mogelijkheid voor alternatieve programma’s bij slecht weer zodat de dag altijd door kan gaan.

Actief vrijgezellenuitje op het strand

Vrijgezellenuitje strandzeilen – De vrijgezellendagen blokarten  worden georganiseerd vanuit ons strandpaviljoen de SunSeaBar in Wijk aan Zee. Dit moderne en stijlvolle strandpaviljoen op het strand van Wijk aan Zee is dé locatie om jouw vrijgezellenfeest te laten slagen! De SunSeaBar beschikt over meerdere zalen en terrassen met fantastisch uitzicht op de Noordzee. Breid jullie vrijgezellenfeest strandzeilen / blokarten uit met een uitgebreide lunch of barbecue op het strand of kies voor een strandontbijt om jullie sportieve vrijgezellenfeest goed mee te beginnen! Daarnaast biedt de SunSeaBar verschillende extra faciliteiten zoals warme (munt)douches en afgesloten garderobe’s. Deze extra faciliteiten en de andere mogelijkheden maken van SunSeaBar ‘de locatie’ voor een volledig verzorgd actief vrijgezellenfeest strandzeilen!

Vrijgezellendag afsluiten met een BBQ

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee! De vrijgezel doet bovendien gratis mee.

Vrijgezellendag met lunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen.

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!