WKR bedrijfsuitje

Fiscaal aantrekkelijk bedrijfsuitje organiseren middels de werkkostenregeling

Prijzen en arrangementen

Wat is een WKR bedrijfsuitje?

Een WKR bedrijfsuitje houdt feitelijk in dat het personeelsfeest een meer zakelijk karakter heeft dan een feestelijk karakter. Wanneer u bijvoorbeeld een vergadering voor uw medewerkers organiseert die wordt uitgebreid met blokarten oftewel strandzeilen, dan kan dit een WKR bedrijfsuitje worden genoemd, omdat het zakelijke karakter van de vergadering de hoofdzakelijk aanleiding van de bijeenkomst vormt.

Offerte aanvragen

Ook wanneer u een relatieborrel voor uw klanten of leveranciers organiseert, valt dit onder de WKR regeling. Met een WKR bedrijfsuitje hangt het er vanaf hoe de indeling van het personeelsfeest is en wat de hoofdzaak van de bijeenkomst is. Laat u gerust door ons informeren of lees op de website van de Belastingdienst meer over de mogelijkheden van een WKR bedrijfsuitje.

“Wanneer het zakelijke karakter het feestelijke karakter overstemt (bijvoorbeeld in het geval van een borrel met uw klanten) hoeft u de totale kosten niet te splitsen in zakelijke en consumptieve kosten. De consumpties zijn dan onbelast.”

Gelegenheden

Boek deze unieke activiteit bij gelegenheden als familiedagen, vrijgezellenfeestjes of als tussendoortje bij een vergadering op het strand!

Vergadermogelijkheden

Om het programma van uw WKR bedrijfsuitje zo compleet mogelijk te maken, bieden wij vanuit onze luxe strandtent in Wijk aan Zee ideale vergadermogelijkheden in een eigen vergaderzaal met uitzicht op zee en fantastische BBQ- of lunchmogelijkheden. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig zodat het u aan niets ontbreekt.

Locaties

Wij organiseren uiteenlopende activiteiten en programma’s voor WKR bedrijfsuitjes op het strand van de mooiste kustlocatie, maar ook andere locaties aan de Nederlandse kust bieden leuke mogelijkheden. Afhankelijk van waar u vandaan moet komen, kunnen wij bijvoorbeeld ook een maatwerk voorstel voor u maken.

WKR Bedrijfsuitje met gratis parkeren

Om uw WKR bedrijfsuitje compleet te maken voor al uw gasten verzorgen wij bij onze locatie in Wijk aan Zee gratis parkeermogelijkheid. In tegenstelling tot andere kustplaatsen kunt u bij ons dus ook op drukke en zonnige zomerdagen ook terecht.

WKR bedrijfsuitje fiscaal voordelig organiseren bij evenementenbureau

Perfecte locatie voor WKR bedrijfsuitje

Het perfecte WKR bedrijfsuitje laat u natuurlijk organiseren door onze event designers die een unieke invulling geven aan de dag. Uw WKR bedrijfsuitje kan worden ingericht met verschillende teambuilding activiteiten zoals duo blokarten, GPS blokarten, blokarten met Go Pro’s en meer! Bij ons strandpaviljoen SunSeaBar in Wijk aan Zee bieden wij een verscheidenheid aan mogelijkheden ter invulling van uw WKR bedrijfsuitje.

Wij beschikken over meerdere zalen en terrassen die voor meetings, productpresentaties en relatie evenementen ter beschikking worden gesteld. U heeft een prachtig uitzicht over het strand van Wijk aan Zee en geniet gedurende de dag van verschillende mogelijkheden ter invulling van vergaderingen met breaks, lunchesbarbecues en natuurlijk blokarten op het strand!

Fiscaal voordelig bedrijfsuitje blokarten met BBQ of lunch

Blokarten met groepslunch

Blokarten met een gezelschap en de dag uitbreiden met met een heerlijke groepslunch? Lunchen bij aankomst op de strandlocatie, of na het blokarten als afsluiting van de dag. De luncharrangementen zijn te reserveren vanaf een groepsgrootte vanaf 10 personen.

Blokarten met een groep en BBQ’en

Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Wilt u advies over onze BBQ groepsarrangementen? Wij denken graag met jullie mee!

Bijzondere wensen

Op zoek naar een uitje en bijzondere wensen? Heb je vragen naar aanleiding van de informatie die je op deze pagina gelezen gelezen hebt? Onze eventmanagers staan voor u klaar.

BLOKARTEN MET EEN GROEP 10 >

Meer dan 10 personen? Vraag hier dan direct om een prijsopgave op een door jullie gewenste datum.

Offerte aanvragen

BLOKARTEN MET EEN GROEP < 10

Minder dan 10 personen? Ga dan naar het reserveringsformulier voor de beschikbare data.

Direct reserveren!

HANDIGE INFORMATIE

MEER GROEPSUITJES

BUBBLE SOCCER

Combineer blokarting met Bubble Soccer! Lees meer op Summit Sports!

Bubble Ball - Bubbel voetbal

UITJES SINDS 1996

UNIEKE BELEVENIS

Blokarten, blowkarten of strandzeilen? Lees meer over Blokart Race Edition en waarom dit het ultieme en milieuvriendelijke uitje is.

Blokarten met een groep in Noord Holland

MODERNE BEACHCLUB

De moderne beachclub in Wijk aan Zee is beschikt over een beschut terras en tevens over faciliteiten zoals wifi voor zakelijke bijeenkomsten.

Strandlocatie voor bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje strand organiseren

Bedrijfsuitje strand

Organiseer een bedrijfsuitje op het strand

Vergadering met activiteiten op het strand

Vergaderen met activiteiten

Vergaderen op het strand i.c.m. leuke activiteiten

Bedrijfsuitje Amsterdam Blokarten aan de kust

Een bedrijfsuitje in Zandvoort

Naast Wijk aan Zee ook uitjes in Zandvoort!